HomeΚΡΗΤΗΒρέθηκε πτώμα 23χρονης – Εικάζεται ότι ανήκει στην Ντενίσα

Βρέθηκε πτώμα 23χρονης – Εικάζεται ότι ανήκει στην Ντενίσα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα πτώμα μίας 23χρονης κοπέλας εντοπίστηκε στη βορειοδυτική πλευρά της Καρπάθου το περασμένο Σάββατο και εικάζεται ότι ανήκει στην Ντενίσα που χάθηκε από κρουαζιερόπλοιο που είχε αποπλεύσει από τη Ρόδο και πήγαινε στον Άγιο Νικόλαο.

Το υπουργείο Εξωτερικών των Σκοπίων ανέφερε ότι ενημερώθηκε από τις ελληνικές αρχές για τον εντοπισμό πτώματος νεαρής γυναίκας, το οποίο, από την περιγραφή των χαρακτηριστικών του, παραπέμπει σε μία 23χρονη κοπέλα από τα Σκόπια η οποία αγνοείται στην Ελλάδα από τις 12 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν από το υπουργείο Εξωτερικών της γειτονικής χώρας, οι ελληνικές αρχές ενημέρωσαν ότι ένα πτώμα γυναίκας σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης εντοπίστηκε το Σάββατο στη βορειοδυτική πλευρά της Καρπάθου, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Οι ελληνικές αρχές προχώρησαν στην περισυλλογή του πτώματος και την μεταφορά του στην Ρόδο, προκειμένου να γίνει νεκροψία-νεκροτομή από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία, για να διαπιστωθούν τα αίτια και ο χρόνος του θανάτου.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν από το υπουργείο Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, τα χαρακτηριστικά από το πτώμα της νεαρής γυναίκας παραπέμπουν στην 23χρονη Ντενίσα Μάρκοσκα, η οποία αποτελούσε μέλος του πληρώματος του κρουαζιερόπλοιου Serenissima υπό ρωσική σημαία και η οποία είχε χαθεί εν πλω στις 12 Σεπτεμβρίου, ενώ το σκάφος έπλεε στο νοτιοανατολικό Αιγαίο και στην περιοχή μεταξύ Καρπάθου (είχε αποπλεύσει από τη Ρόδο) και Κρήτης, όπου επρόκειτο να προσεγγίσει στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου.

Ωστόσο, λίγες ημέρες μετά τις έρευνες που πραγματοποίησαν οι λιμενικές αρχές ο πατέρας της Ντενίσα μέσω των ΜΜΕ των Σκοπίων ζήτησε την επέμβαση της Πολιτείας προκειμένου να βρεθεί η κόρη του (δείτε εδώ).

Διαφήμιση
Διαφήμιση