HomeΚΡΗΤΗΕπί τάπητος η καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα – Στο Ηράκλειο το πανελλήνιο συνέδριο

Επί τάπητος η καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα – Στο Ηράκλειο το πανελλήνιο συνέδριο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Ηράκλειο αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πανελλήνιο συνέδριο με θέμα τη βία και την καταπολέμησή της όπως αποφασίστηκε σήμερα, σε σύσκεψη που έγινε στην Περιφέρεια Κρήτης.

Μετά τα τραγικά επεισόδια που συνέβησαν στο γήπεδο της Αλικαρνασσού που είχαν ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 46χρονου Κώστα Κατσούλη (δείτε εδώ), η ΕΠΣΗ συγκάλεσε σήμερα το πρωί σύσκεψη προκειμένου να πάρουν αποφάσεις για να μπει ένα τέλος στη βία.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν άνθρωποι του αθλητισμού αλλά και εκπρόσωποι αρχών και φορέων του τόπου.

Η βασική πρόταση που κατατέθηκε από τη μεριά της ΕΠΣΗ ήταν η επ’ αόριστον διακοπή όλων των πρωταθλημάτων μέχρι να αλλάξει το νομικό πλαίσιο ώστε να μην υπάρξουν άλλα τέτοια τραγικά περιστατικά.

Παράλληλα, αποφασίστηκε αύριο το πρωί στις 11 να γίνει νέα συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΣΗ με τον πρόεδρο Νίκο Τζώρτζογλοιυ και τους Λευτέρη Αυγενάκη, Μιχάλη Κριτσωτάκη και Γ. Δεικτάκη ώστε να συντονίσουν τις ενέργειές τους από εδώ και πέρα.

Την ίδια ώρα ο κ. Αυγενάκης επικοινώνησε με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό για να κανονίσουν μία συνάντηση στα γραφεία του υπουργείου.epsi-syskepsi6

Διαφήμιση
Διαφήμιση