HomeΚΡΗΤΗΕίχε βάλει στο… μάτι αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες

Είχε βάλει στο… μάτι αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο… μάτι είχε βάλει ένας 43χρονος αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες στο κέντρο του Ηρακλείου ενώ δεν δίστασε να κλέψει μέσα σε ένα 24ωρο ένα δίκυκλο και να «ανοίξει» δύο αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 43χρονος πιάστηκε στα… πράσα όταν προσπάθησε να διαρρήξει κι ένα τρίτο όχημα, φορτηγό αυτή τη φορά, με τους άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. να τον συλλαμβάνουν.

Πιο συγκεκριμένα, ο 43χρονος προσπάθησε να διαρρήξει ένα φορτηγό που ανήκει σε 40χρονο στο κέντρο της πόλης, όταν η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. περνούσε από εκεί και τον έπιασε επ’ αυτοφώρω.

Κατά την προανάκριση των αστυνομικών αρχών, διαπιστώθηκε ότι μέσα σε ένα 24ωρο (από τις 2 έως τις 3 Οκτωβρίου) ο 43χρονος είχε κλέψει μία μοτοσικλέτα ενός 49χρονου ενώ είχε διαρρήξει δύο αυτοκίνητα παίρνοντας ότι έβρισκε ενδιαφέρον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει ήδη σχηματιστεί σε βάρος του δράστη δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας Περί Ναρκωτικών διότι βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ναρκωτικά χάπια.

Το προανακριτικό έργο και η αστυνομική έρευνα που συνεχίζεται, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Ο συλληφθείς  οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου ενώ εξετάζεται και η συμμετοχή του και σε άλλες πράξεις.

Διαφήμιση
Διαφήμιση