HomeΚΡΗΤΗΗ μικρή Νάντια εξακολουθεί να συγκινεί – Εκατοντάδες οικογένειες θέλουν να την φροντίσουν

Η μικρή Νάντια εξακολουθεί να συγκινεί – Εκατοντάδες οικογένειες θέλουν να την φροντίσουν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εξακολουθεί να συγκινεί με την ιστορία της αλλά και τα μαθήματα ζωής που έχει μέχρι στιγμής δώσει.

Είναι μόλις 17 μηνών και όμως έχει καταφέρει να γίνει ένα σύμβολο ελπίδας για όλους τους ανθρώπους ενώ είναι αδιαμφισβήτητα μια νικήτρια της ζωής.

Ο λόγος για την μικρή Νάντια που από προχθές βρίσκεται στην Αθήνα και στο Κέντρο Βρεφών «Μητέρα».

Η μικρή Νάντια πήρε εξιτήριο την περασμένη Τετάρτη από το ΠΑΓΝΗ (δείτε εδώ) και πήγε στην Αθήνα όπου και βρήκε μία ανοιχτή αγκαλιά στο «Μητέρα».

Ήδη απ’ όταν βρισκόταν η μικρή Νάντια στην Κρήτη πολλές οικογένειες απ’ όλη την Ελλάδα είχαν συγκινηθεί από την ιστορία της και θέλησαν να της προσφέρουν ένα σπιτικό και μία ζεστή αγκαλιά.

«Είναι εκπληκτικό το ενδιαφέρον που υπάρχει για το κοριτσάκι. Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό ποτέ. Τα τηλέφωνα στην ΜΕΘ Παίδων έχουν πάρει «φωτιά» από ανθρώπους που εκφράζονται με αγάπη και συμπάθεια για το παιδί ενώ έχουν δηλώσει την επιθυμία τους να το υιοθετήσουν. Αυτό το θέμα βέβαια, το χειρίζεται η Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας Χανίων και όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να απευθυνθεί εκεί», μας είχε πει σχετικά ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Νίκος Χαριτάκης (δείτε εδώ).

Και τώρα όμως που βρίσκεται στο Κέντρο Βρεφών «Μητέρα» τα τηλέφωνα δεν σταματούν να χτυπούν από τις ενδιαφερόμενες οικογένειες που προτίθενται να την κάνουν μέλος της.

Μέχρι και τις 13 Νοεμβρίου, που θα βγει η οριστική απόφαση του δικαστηρίου, το Κέντρο Βρεφών «Μητέρα» έχει οριστεί από τον Εισαγγελέα Χανίων ως τον προσωρινό επίτροπο για την επιμέλεια του παιδιού.

Μετά την απόφαση που θα ληφθεί το Νοέμβριο θα αποσαφηνιστεί αν το «Μητέρα» θα παραμείνει ή όχι ανάδοχος της μικρής Νάντιας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση