HomeΚΡΗΤΗ«Μας χτυπούσαν στα τυφλά» – Τι είπαν στην ανακρίτρια

«Μας χτυπούσαν στα τυφλά» – Τι είπαν στην ανακρίτρια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα όσα συνέβησαν το μοιραίο απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού Ηρόδοτος – Εθνικός Πειραιώς ανέφεραν οι δύο αυτόπτες μάρτυρες στην ανακρίτρια.

Το πρωί πέρασαν την πόρτα του δικαστηρίου μαζί με τον δικηγόρο τους Πέτρο Μαντούβαλο προκειμένου να κατονομάσουν αυτούς που κρύβονται πίσω από την επίθεση των φιλάθλων του Εθνικού που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 46χρονου Κώστα Κατσούλη (δείτε εδώ).

Λίγο πριν μπουν στο γραφείο της ανακρίτριας ο κ. Μαντούβαλος ανέφερε ότι «αυτοί που τώρα γελούν δεν θα μείνουν ατιμώρητοι» καθώς οι δύο αυτόπτες μάρτυρες – ένας 40χρονος φίλαθλος του Εθνικού που τραυματίστηκε εκείνο το μοιραίο απόγευμα – αλλά και η 34χρονη μνηστή του ήρθαν από την Αθήνα αποκλειστικά για να καταθέσουν (δείτε εδώ).

FILATHLOI ETHNIKOS

«Άρχισαν να μας χτυπούν στα… τυφλά»

Όλα ξεκίνησαν την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη το παιχνίδι ανάμεσα στον Ηρόδοτο και τον Εθνικό Πειραιώς.

Αρκετοί ήταν οι φίλαθλοι που είχαν έρθει από την Αθήνα για να δουν την αγαπημένου τους ομάδα, σύμφωνα με τα όσα είπε στην ανακρίτρια ο 40χρονος φίλαθλος.

«Μπήκαμε στο γήπεδο και καθίσαμε στις κερκίδες. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού οι φίλαθλοι του Ηροδότου άρχισαν να μας προκαλούν με βρισιές και συνθήματα αλλά εμείς δεν ανταποκριθήκαμε. Τότε μία ομάδα 10 με 12 άτομα κρατώντας σιδηρολοστούς ήρθαν προς το μέρος μας κι άρχισαν να μας χτυπούν στα τυφλά», επεσήμανε στην κατάθεσή του ο 40χρονος φίλαθλος.

Παράλληλα, ανέφερε ότι ένας από τους εξαγριωμένους οπαδούς πέταξε έναν μεταλλικό κάδο στον Κώστα Κατσούλη.

Αυτά ακριβώς φαίνεται να επιβεβαίωσε και η 34χρονη γυναίκα η οποία – σύμφωνα με τα όσα είπε – δέχθηκε κι η ίδια επίθεση όταν κάποιος της πέταξε μία πέτρα στο κεφάλι.

Και οι δύο ανέφεραν ότι η αστυνομία ήταν ανύπαρκτη στο γήπεδο.

FILATHLOI ETHNIKOS2

Κατονόμασαν δύο άτομα

Ο 40χρονος και η 34χρονη κατονόμασαν δύο άτομα ως πρωταγωνιστές των επεισοδίων τα οποία αναγνώρισαν από φωτογραφίες που τους έδειξαν οι αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, οι αρχές αναμένεται να βγάλουν εντάλματα για τους δύο φερόμενους ως πρωταγωνιστές.

Διαφήμιση
Διαφήμιση