HomeΚΡΗΤΗΜε τους προέδρους των οικισμών ο Κ. Μαμουλάκης

Με τους προέδρους των οικισμών ο Κ. Μαμουλάκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της Δημοτικής Αρχής Μαλεβιζίου με τους Προέδρους όλων των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου.

Κατά γενική ομολογία η συνάντηση, η οποία είχε ενημερωτικό χαρακτήρα, υπήρξε απόλυτα επιτυχής, δίνοντας την ευκαιρία αμφίδρομης ενημέρωσης στα πολλά και διαφορετικά θέματα που απασχολούν τους οικισμούς του Μαλεβιζίου. Στη συνάντηση παρέστησαν, εκτός από το Δήμαρχο Κώστας Μαμουλάκη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Τριγώνης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γιώργος Μανουσάκης, όλοι οι Αντιδήμαρχοι και οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι, οι οποίοι και ενημέρωσαν διεξοδικά τους Προέδρους των Τ.Κ., για θέματα που άπτονται στις αρμοδιότητές τους, αλλά και για τις πρωτοβουλίες που έχουν αναλάβει.

proedroi A

Οι Πρόεδροι από την πλευρά τους, αναφέρθηκαν στα ιδιαίτερα προβλήματα των οικισμών, καταθέτοντας ταυτόχρονα τις απόψεις τους και για θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος. Στο τέλος της συνάντησης, αποφασίστηκε απ’ όλους να επαναλαμβάνονται σε τακτά διαστήματα ανάλογες συσκέψεις, με διαφορετικές μάλιστα θεματικές ενότητες κάθε φορά, έτσι ώστε να δίνεται η ευκαιρία αποτελεσματικής αντιμετώπισης όλων των θεμάτων που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες.

Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Ήταν εξαιρετικά εποικοδομητική η συνάντηση με τους προέδρους των Κοινοτήτων. Αυτοί οι άνθρωποι είναι η ραχοκοκαλιά του δήμου μας, βρίσκονται στην καρδιά των προβλημάτων των οικισμών μας και αποτελούν τους ιδανικούς συνεργάτες της δημοτικής αρχής, συμβάλλοντας καθοριστικά. Τους ευχαριστώ ένα προς έναν για την προσπάθεια που καταβάλλουν και θα συνεχίσουμε να έχουμε ανάλογες συναντήσεις, με βασικό σκοπό να αντιμετωπίζονται με τον ιδανικότερο τρόπο τα θέματα της καθημερινότητας, αλλά και τα προβλήματα, μικρά και μεγάλα, που απασχολούν το σύνολο του δήμου μας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση