HomeΚΡΗΤΗΣήμερα το τελευταίο αντίο στον 46χρονο φίλαθλο

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 46χρονο φίλαθλο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το τελευταίο αντίο θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στον άτυχο 46χρονο φίλαθλο του Εθνικού Πειραιώς Κώστα Κατσούλη.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Πλατανιά Χανίων.
Η οικογένειά του απευθύνει έκκληση, αντί στεφάνων, τα χρήματα να διατεθούν για τις ανάγκες του Ανοικτού Σχολείου Μεταναστών Πειραιά και σε οποιαδήποτε υποδομή στηρίζει αδύναμους ανθρώπους.

Ο άτυχος φίλαθλος του Εθνικού καταγόταν από τα Χανιά και με την οικογένειά του είχε ξενοδοχειακή επιχείρηση στην περιοχή του Πλατανιά.

Ο άτυχος άνδρας κατέληξε, το πρωί Δευτέρας, στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας (δείτε εδώ).

Εκεί είχε μεταφερθεί με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι ύστερα από χτυπήματα που δέχτηκε κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Ηρόδοτος – Εθνικός για το πρωτάθλημα της Γ” Εθνικής.

Ο Πειραιάς αποχαιρέτησε τον Κ. Κατσούλη

Πλήθος κόσμου και τεράστια συγκίνηση υπήρξε χθες το απόγευμα στο λιμάνι του Πειραιά. Οι οπαδοί του Εθνικού συγκεντρώθηκαν στην προβλήτα από όπου θα έφευγε η σορός του Κώστα Κατσούλη, του άτυχου οπαδού του Εθνικού που δολοφονήθηκε στα επεισόδια του αγώνα με τον Ηρόδοτο στη Νέα Αλικαρνασσό.

 

Το απόγευμα φίλοι του Εθνικού – ανάμεσά τους κι ο «Εθνικάρας» Γιάννης Μαντζουράνης – τον αποχαιρέτησαν στο λιμάνι του Πειραιά. Ένα τεράστιο πανό έγραφε «Η δολοφονία σου να βασανίζει τις συνειδήσεις των υπευθύνων του ελληνικού ποδοσφαίρου», ενώ ακούστηκαν πολλά συνθήματα και συγκινητικά λόγια για τον άτυχο 46χρονο, που πλέον δεν είναι ανάμεσά μας.

Το ξέσπασμα του αδερφού

Ένα 24ωρο μετά τον θάνατο του εικονιζόμενου φιλάθλου του Εθνικού, ο αδερφός του έλυσε τη σιωπή του στον Νίκο Ευαγγελάτο.

Μιλώντας στα parapolitika 90,1 ο αδερφός του Κώστα Κατσούλη (δείτε εδώ) περιέγραψε όλα όσα έγιναν το μοιραίο απόγευμα, στα μέσα του Σεπτέμβρη, όταν ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη ζωή του αδερφού του, στο γήπεδο του Ηροδότου. Χαρακτήρισε οργανωμένη τη δολοφονία, από ομάδα χούλιγκαν που επιτέθηκε με πρωτοφανή αγριότητα στο πέταλο που βρίσκονταν οι οπαδοί του Εθνικού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση