HomeΕΛΛΑΔΑΛέσβος: Απαγχονισμένος βρέθηκε 29χρονος Λιμενικός

Λέσβος: Απαγχονισμένος βρέθηκε 29χρονος Λιμενικός

Ο 29χρονος άνδρας φαίνεται πως έβαλε τέλος στη ζωή του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Απαγχονισμένος βρέθηκε 29χρονος – στέλεχος του Λιμενικού Σώματος, στο Σίγρι της Λέσβου, εχθές Μεγάλη Παρασκευή.

Ο 29χρονος Λιμενικός βρέθηκε απαγχονισμένος σε σημείο κοντά στο εξωκλήσι της Παναγιάς Φανερωμένης, περίπου στις 18:30 το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας βρισκόταν το τελευταίο διάστημα σε άδεια και πρόσφατα, είχε παντρευτεί τη σύζυγό του. Στο Λιμενικό Σώμα υπηρετούσε στην υπηρεσία δίωξης ναρκωτικών από τη θέση του χειριστή σκύλου Κ9.

Η αστυνομία διεξάγει ενδελεχή έρευνα εξετάζοντας όλα τα πιθανά σενάρια για τον θάνατο του 29χρονου Λιμενικού στη Λέσβο.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση: ερευνάται εξονυχιστικά το σπίτι του θύματος, ενώ αναλύονται οι τελευταίες του επικοινωνίες καθώς και υποθέσεις στις οποίες μπορεί να είχε εμπλακεί το τελευταίο διάστημα.

lifo.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση