HomeHL-9Επίθεση στον οδηγό ταξί: Απολογείται στον ανακριτή ο 29χρονος

Επίθεση στον οδηγό ταξί: Απολογείται στον ανακριτή ο 29χρονος

Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το κατώφλι του ανακριτή αναμένεται να περάσει σήμερα ο 29χρονος ο οποίος βρίσκεται πίσω από την άγρια επίθεση σε βάρος οδηγού ταξί στην Αγία Πελαγία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 29χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας για την επίθεση καθώς και πλημμεληματικές διώξεις για οπλοκατοχή, οπλοχρησία και φθορές ξένης ιδιοκτησίας. Σήμερα αναμένεται να απολογηθεί για όσα κατηγορείται.

Το χρονικό

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής όταν ο 29χρονος μαζί με τον ανήλικο αδερφό του πλησίασαν τον 55χρονο ταξιτζή και αφού διαπληκτίστηκαν μαζί του, ο 29χρονος πήρε μία κατσούνα και προκάλεσε φθορές στο ταξί του θύματος ενώ τον χτύπησε και στο κεφάλι.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 29χρονο και τον αδερφό του ενώ σε έρευνα που έκαναν στο σπίτι του βρήκαν και κατάσχεσαν δύο κυνηγετικά όπλα, ένα πιστόλι και 500 σφαίρες που ανήκουν στον δράστη. Μάλιστα, οι αρχές του αφαίρεσαν τις σχετικές άδειες οπλοκατοχής.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τον κηδεμόνα του ανηλίκου με την κατηγορία της παραμέλησης.

Η προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου.

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση