Πασχαλινή γιορτή αγάπης από τους Γιατρούς του Κόσμου στο Σύνταγμα
Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου, με δωρεές, λαμπάδες και δράσεις αλληλεγγύης για τις ευάλωτες οικογένειες

Τη Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου, οι Γιατροί του Κόσμου διοργανώνουν μια ξεχωριστή Πασχαλινή Γιορτή Αγάπης και Αλληλεγγύης στον χώρο πολλαπλών χρήσεων του Μετρό Συντάγματος. Η εκδήλωση θα διαρκέσει από τις 08:30 έως τις 21:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.
Δωρεές με νόημα
Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν τη δωρεά τους και να αποκτήσουν πασχαλινές λαμπάδες, διακοσμητικά και δώρα για τους αγαπημένους τους, προσφέροντας ταυτόχρονα ανακούφιση σε οικογένειες που έχουν ανάγκη. Τα έσοδα στηρίζουν τη δημιουργία των «Πακέτων Αγάπης», με τρόφιμα μακράς διαρκείας για συμπολίτες που ζουν σε συνθήκες κοινωνικής και οικονομικής επισφάλειας.
Αλληλεγγύη που μετράει
Η οργάνωση υπενθυμίζει ότι «κανείς δεν είναι μόνος» και ότι κάθε δωρεά αποτελεί μια έμπρακτη πράξη αγάπης, προσφοράς και στήριξης προς τους πιο ευάλωτους. Η χαρά της αλληλεγγύης γίνεται πράξη αυτές τις γιορτές.
35 χρόνια δράσης και προσφοράς
Οι Γιατροί του Κόσμου συμπληρώνουν 35 χρόνια ανθρωπιστικής δράσης στην Ελλάδα και διεθνώς, συνεχίζοντας να βρίσκονται δίπλα σε όσους έχουν πραγματική ανάγκη. Οι επισκέπτες της εκδήλωσης θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το έργο της οργάνωσης και τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να συνεισφέρουν και να συμμετάσχουν.
Ευγενική παραχώρηση του χώρου
Ο χώρος του Μετρό Συντάγματος παραχωρείται ευγενώς από τη ΣΤΑ.ΣΥ Α.Ε., στηρίζοντας κι εκείνη την προσπάθεια για ένα Πάσχα πιο ανθρώπινο για όλους.