Στα «χέρια» της πρόληψης 100 γυναίκες στον Δήμο Χερσονήσου
Δωρεάν μαστογραφίες σε πέντε περιοχές με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου

Εκατό δωρεάν μαστογραφίες πραγματοποιήθηκαν σε πέντε περιοχές του Δήμου Χερσονήσου από τις 11 έως τις 18 Μαρτίου, στο πλαίσιο της κοινής δράσης της Κινητής Μονάδας Μαστογραφίας της Περιφέρειας Κρήτης και της Αντιδημαρχίας Δημόσιας Υγείας, Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Χερσονήσου.
Με τη συμμετοχή των πολιτιστικών συλλόγων
Οι εξετάσεις έγιναν σε Λιμένα Χερσονήσου, Σταλίδα, Φάμπρικα Χερσονήσου, Γούρνες και Επισκοπή, με τη στήριξη πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής, που βοήθησαν στην οργάνωση και στην ενημέρωση των γυναικών.
Μήνυμα πρόληψης από τον δήμαρχο
Ο δήμαρχος Ζαχαρίας Δοξαστάκης ανέφερε ότι «ο Δήμος Χερσονήσου υλοποιεί πλήθος δράσεων πρόληψης κι ευαισθητοποίησης» και σημείωσε ότι η συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και τους τοπικούς φορείς θα συνεχιστεί με νέες πρωτοβουλίες στον τομέα της δημόσιας υγείας.