ΤΟ ΚΟΙΠΟΔΙ έκοψε την πίτα του
Παρουσιάστηκε το βίντεο “KRASI”

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Κοινωνικό Οικο Πολιτιστικού Δικτύου Φορέων Δήμου Χερσονήσου ΚΟΙΠΟΔΙ με τη συμμετοχή Προεδρείων των μελών συλλόγων, εκπροσώπων του Δήμου Χερσονήσου, της Περιφέρειας Κρήτης, της Αναπτυξιακής Εκπαιδευτικής ΠΛΟΗΓΟΣ, της Λέσχης Αρχιμαγείρων. Προηγήθηκε ενημέρωση για τα ζητήματα: «Κρήτη – Ευρωπαϊκή Γαστρονομική Περιφέρεια 2026» και «Καινοτομία & Τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία του Πολιτισμού, του Τουρισμού & των Οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών».
Ακολούθησε η ενημέρωση από τον Πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων για τον 11ο Μεσογειακό Διαγωνισμό Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής και Καλλιτεχνικής Δημιουργίας που θα πραγματοποιηθεί στο ΔΕΚΚ στις 28 – 29 – 30 Μαρτίου 2025. Τέλος, παρουσιάστηκε, πρώτη φορά, το βίντεο “KRASI” που δημιουργήθηκε εθελοντικά και χωρίς δαπάνη, με αγάπη, από εθελοντές. Μια πρωτοβουλία του ΚΟΙΠΟΔΙ σε συνεργασία με τον Σύλλογο Απανταχού Κρασανών.
Ευχαριστούμε τα Προεδρεία των Συλλόγων για την ενδυνάμωση της δικτύωσης, τους Αντιπεριφερειάρχες Σταύρο Τζεδάκη και Γιώργο Ματαλλιωτάκη για την παρουσία και τον χαιρετισμό που απηυθύνανε, τον Αντιδήμαρχο Χερσονήσου Τηλέμαχο Ροδιτάκη και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Χερσονήσου Γιώργο Παυλάκη, τον Πρόεδρο της ΠΛΟΗΓΟΣ Χάρη Ροδιτάκη, τον Πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Τάσο Παπαδάκη, τον εφημέριο της ενορίας Γιάννη Τζεβαμπινά, την ομιλήτρια, συντονίστρια του έργου «Κρήτη Γαστρονομική Περιφέρεια 2026» Ειρήνη Παγκοπούλου Μακεδόνα και τον ομιλητή για την καινοτομία και την Τεχνητή Νοημοσύνη Εξειδικευμένο Εκπαιδευτή ELT, AI Λευτέρη Παρθενάκη, τον επαγγελματία σκηνοθέτη, βιντεογράφο Γιώργο Σταματάκη και την ραδιοφωνική παραγωγό Εύη Παπαδάκη για την εθελοντική διάθεση και καθοριστική συμβολή τους στην δημιουργία του βίντεο “KRASI” . Ευχαριστούμε τη Λευκοθέα Μανδελενάκη, τον Χαράλαμπο Μανδελενάκη και τον Εικαστικό Ζωγράφο Ρουσσέτο Παναγιωτάκη που εμφανίζονται στο βίντεο.
Ευχαριστούμε επίσης τον Γιώργο Μπαξεβάνη “THE KNOWLEDGE TO BUILD” για την χορηγία του κεράσματος που επιμελήθηκε ο «Φούρνος της Σεβαστής» .