HomeHL-9Θάνατος 19χρονου: Σε αναμονή του ιατροδικαστικού πορίσματος

Θάνατος 19χρονου: Σε αναμονή του ιατροδικαστικού πορίσματος

«Από τσακωμό το αιμάτωμα, όχι από προπόνηση», ξεκαθαρίζει ο προπονητής του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εν αναμονή του ιατροδικαστικού πορίσματος βρίσκονται οι αρχές για τον θάνατο του 19χρονου αθλητή των πολεμικών τεχνών στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η υπόθεση ερευνάται ενδελεχώς από την αστυνομία προκειμένου να αποσαφηνιστούν οι ακριβείς συνθήκες του χτυπήματος που δέχθηκε ο άτυχος νέος. Ήδη έχουν προχωρήσει σε καταθέσεις διαφόρων ατόμων ενώ έχει παραγγελθεί νεκροψία – νεκροτομή η οποία και θα δώσει όλες τις απαντήσεις.

«Από τσακωμό το αιμάτωμα, όχι από προπόνηση»

Σημαντική είναι η κατάθεση του προπονητή πολεμικών τεχνών του 19χρονου αθλητή, η οποία βρίσκεται στα χέρια των αρχών, και ξεκαθαρίζει πως το αιμάτωμα δεν προκλήθηκε από χτύπημα στην προπόνηση αλλά από κάποιον καυγά.

Ο ίδιος, μιλώντας στο newsit.gr, επεσήμανε πως τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι μετά από καυγά σε πάρκινγκ γνωστού νυχτερινού κέντρου στα Χανιά και όχι στην προπόνηση.

Συγκεκριμένα τόνισε πως «το παιδί είχε εμπλακεί σε έναν τσακωμό, απλώς έτυχε την ώρα που ήρθε για προπόνηση να νιώσει περισσότερη αδιαθεσία. Μάλιστα, μας έλεγε ότι δεν αισθανόταν καλά, του λέω “κάτσε να ξεκουραστείς, έτσι και αλλιώς έρχεται τριήμερο, και τα λέμε από Δευτέρα”.

Τελικά πρόλαβε να κάνει μόνο ζέσταμα με σχοινάκι και βγήκε από την προπόνηση και έκατσε λίγο στον καναπέ να ξεκουραστεί γιατί είχε έρθει κατευθείαν από την δουλειά του, καθώς έκανε δύο δουλειές για να μπορεί να συντηρεί την οικογένεια του γιατί και οι δύο γονείς του έχουν θέματα υγείας.

Εκείνη την στιγμή ξαφνικά λιποθύμησε, του λέω “Μάριε τι έπαθες” και μου λέει “κύριε δεν αισθάνομαι και πάρα πολύ καλά”  εκείνη την στιγμή άρχισε να χάνει τελείως τις αισθήσεις του, κάλεσα κατευθείαν το 166 και τον πήρανε».

«Η ομοσπονδία πολεμικών τεχνών θα κάνει καταγγελία για όλα τα ψευδή δημοσιεύματα» 

Παράλληλα υποστήριξε πως «έχουν γραφτεί τόσες ανακρίβειες ότι το παιδί πήγε μετά από δύο ημέρες στο νοσοκομείο, ότι το αιμάτωμα προκλήθηκε από την προπόνηση. Όλοι έχουμε τρελαθεί, οι γονείς του, ο αδερφός του. Πήγαμε στο τμήμα με τον αδερφό του και δώσαμε κατάθεση.

Επίσης, όλες οι ομοσπονδίες πολεμικών τεχνών ετοιμάζονται να ενωθούν για να κάνουν μια καταγγελία για όλα αυτά τα ψέματα που αναπαράγουν. Μέσα στις πολεμικές τέχνες δεν συμβαίνουν τέτοια πράγματα, για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να είσαι χωρίς προστατευτικά και να του επιτίθεσαι χωρίς σταματημό για να πάθει αυτό το πράγμα στο κεφάλι του ή εάν έχει κάποιο πρόβλημα στο κεφάλι του και δεν το γνωρίζει, ούτε ο αθλητής αλλά ούτε ο προπονητής.

Ήταν ένα παιδί που δεν έμπλεκε ποτέ σε φασαρίες, ήταν ένα απίστευτο παιδί, οπότε για να συμμετείχε στη φασαρία πάει να πει ότι πήγε να υποστηρίξει έναν φίλο του. Το συμβάν έγινε έξω από ένα νυχτερινό μαγαζί στο πάρκινγκ και ήταν όλοι μαζί παρέα και μάλλον οι άλλοι προκάλεσαν την φασαρία και τους χτύπησαν. Βέβαια οι αρμόδιοι έχουν αναλάβει να τους βρουν γιατί έχουν βρει ονόματα και στοιχεία και τους ψάχνουν». ψάχνουν».

Διαφήμιση
Διαφήμιση