HomeHL-LifestyleΗ Ναταλία Γερμανού περιέγραψε τη γνωριμία της με την Τάνια Τσανακλίδου

Η Ναταλία Γερμανού περιέγραψε τη γνωριμία της με την Τάνια Τσανακλίδου

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε την ατάκα που της είπε η ερμηνεύτρια μόλις τη γνώρισε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Ναταλία Γερμανού μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό την ιστορία της γνωριμίας της με την Τάνια Τσανακλίδου, γυρίζοντας τον χρόνο πίσω στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Με αφορμή την εμφάνιση της ερμηνεύτριας στην εκπομπή «Καλύτερα Δεν γίνεται», η παρουσιάστρια θυμήθηκε την πρώτη τους συνάντηση στον ραδιοφωνικό σταθμό του ANT1.

«Ήμασταν το 1992-1993, κάπου εκεί, και τότε φιλοξενούσαν την Τάνια Τσανακλίδου στην εκπομπή πριν από εμένα. Εγώ τότε έκανα μία ποπ εκπομπή», περιέγραψε με εμφανή νοσταλγία. «Έρχεται λοιπόν η Τάνια, συστηνόμαστε, και τότε την ενημερώνουν: «Τάνια μου, η Ναταλία κάνει μια εκπομπή με ποπ». Και μου δίνει το χέρι της με ένα λαμπερό χαμόγελο και μου λέει: «Χαίρομαι πολύ, σιχαίνομαι την ποπ»», αποκάλυψε γελώντας η Ναταλία Γερμανού.

Η Τάνια Τσανακλίδου, επιβεβαίωσε την ιστορία, λέγοντας πως δεν αγαπούσε καθόλου το συγκεκριμένο ρεπερτόριο, αφού ήταν μεγάλη θαυμάστρια της ροκ μουσικής. «Τότε δεν ήθελα την ποπ καθόλου. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη με τη ροκ», δήλωσε η ερμηνεύτρια.
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση