Βραδιά ποίησης στον Πόρο: Ποιητές διαβάζουν για «Το Ταξίδι»
Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στο Μουσείο Εικαστικών Τεχνών ένα λογοτεχνικό ταξίδι μέσα από στίχους και εικόνες

Μια ξεχωριστή βραδιά ποίησης θα φιλοξενηθεί την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στον Πόρο, όπου καταξιωμένοι αλλά και νεότεροι ποιητές θα διαβάσουν έργα τους με θέμα «Το Ταξίδι». Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 18:00, στην οδό Νυμφών 3, προσκαλώντας το κοινό σε μια λογοτεχνική περιπλάνηση γεμάτη εικόνες, συναισθήματα και νοσταλγία.
Το ταξίδι, πραγματικό ή συμβολικό, έχει εμπνεύσει αμέτρητους δημιουργούς και η βραδιά αυτή υπόσχεται να προσφέρει ένα μωσαϊκό από διαφορετικές προσεγγίσεις και ποιητικές αφηγήσεις.
Ανοιχτή για το κοινό, η εκδήλωση προσφέρει την ευκαιρία να ακούσουμε στίχους που μιλούν για προορισμούς, αναχωρήσεις, προσδοκίες και αναμνήσεις, δίνοντας μια μοναδική διάσταση στη δύναμη του ποιητικού λόγου.