Μέγαρα: Η στιγμή που αστυνομικός πυροβολεί ληστή σε μίνι μάρκετ – Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο
Συνοριοφύλακας εισήλθε στο μαγαζί και αντιμετώπισε τον ένοπλο δράστη

Συνοριοφύλακας εκτός υπηρεσίας παρεμβαίνει καίρια, αποτρέποντας τη ληστεία μίνι μάρκετ στα Μέγαρα.
Το χρονικό του περιστατικού
Όλα έγιναν στην οδό 28ης Οκτωβρίου, όταν συνοριοφύλακας εκτός υπηρεσίας αντιλήφθηκε ότι γίνεται ληστεία σε μίνι μάρκετ. Αμέσως ο ίδιος εισήλθε στο μαγαζί και αντιμετώπισε τον ένοπλο δράστη, ζητώντας του να παραδοθεί.
Ο ληστής φαίνεται να μην υπακούει και αντιθέτως να προσπαθεί να τον χτυπήσει με κατσαβίδι. Οι δυο τους ήρθαν στα χέρια και ο αστυνομικός χρησιμοποίησε το όπλο του για να τον ακινητοποιήσει, πυροβολώντας τον μια φορά στον μηρό.
Ο 34χρονος ληστής, αν και τραυματίας, βγήκε από το κατάστημα, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του και επέστρεψε στην οικία του, όπου βρέθηκε και συνελήφθη.
Μεταφέρθηκε πρώτα στο κέντρο Yγείας της περιοχής και στη συνέχεια στο γενικό κρατικό Νίκαιας, όπου νοσηλεύεται. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο νεαρός δράστης αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.