HomeHL-SportsΟΦΗ: Εκτός με Παναθηναϊκό ο Σενγκέλια, εκτίει με ΠΑΟΚ ο Νους

ΟΦΗ: Εκτός με Παναθηναϊκό ο Σενγκέλια, εκτίει με ΠΑΟΚ ο Νους

Οι εξτρέμ του ΟΦΗ Λεβάν Σενγκέλια και Τιάγκο Νους συμπλήρωσαν κάρτες και θα εκτίσουν στους αγώνες με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, αντιστοίχως.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τρεις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσαν στη «λευκή» ισοπαλία του ΟΦΗ με το Λεβαδειακό τόσο ο Λέβαν Σενγκέλια, όσο και ο Τιάγκο Νους.

Οι δυο εξτρέμ των Κρητικών πρέπει να απουσιάσουν σε ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος και ο Μίλαν Ράσταβατς επέλεξε σε ποια θα στερηθεί τις υπηρεσίες τους.

Ο διεθνής Γεωργιανός winger και πρώτος σε ασίστ στη  Superleague δεν θα είναι διαθέσιμος στο παιχνίδι του με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 21η αγωνιστική (1/2, 18:00), ενώ ο Αργεντινός ακραίος επιθετικός θα εκτίσει στο ματς με τον ΠΑΟΚ στο «Γεντί Κουλέ» για την 22 αγωνιστική (8/2, 20:00).

Ο Σέρβος τεχνικός αποφάσισε να έχει και τους δυο βασικούς του εξτρέμ στα αμέσως επόμενα παιχνίδια με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (19/1, 16:30) και τον Πανσερραϊκό στο Ηράκλειο (25/1, 17:00).

Διαφήμιση
Διαφήμιση