HomeHL-9Συννεφιασμένος ο ουρανός στην Κρήτη

Συννεφιασμένος ο ουρανός στην Κρήτη

Η πρόγνωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συννεφιασμένος αναμένεται να είναι ο καιρός σήμερα, ανήμερα των Θεοφανίων, με σχετικά υψηλές μέγιστες θερμοκρασίες και βροχές σε ορισμένες περιοχές.

Σύμφωνα με την πρόγνωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά κατά τόπους αυξημένες, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στα δυτικά και βόρεια, κυρίως στο Ιόνιο και την κεντρική Μακεδονία. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες θα σημειωθεί τοπικά παγετός.

Στην Κρήτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά κατά τόπους αυξημένες.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση