HomeΚΡΗΤΗΕκατοντάδες συμμετοχές στον 8ο Κνώσειο δρόμο

Εκατοντάδες συμμετοχές στον 8ο Κνώσειο δρόμο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνέντευξη Tύπου από τους εκπροσώπους των συνδιοργανωτών φορέων δόθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου, το μεσημέρι, στο Cafe Marina στο λιμάνι, ενόψει του τελευταίου τριημέρου μέχρι την διοργάνωση «Τρέχω με ασφάλεια» και του 8ου Κνώσειου Δρόμου 20 και 5.3 χλμ , της Κυριακής 28 Αυγούστου.

Όπως ενημέρωσαν οι συνδιοργανωτές φορείς στους αγώνες της Κυριακής μέχρι σήμερα έχουν δηλωθεί πάνω από 600 συμμετοχές και στις δύο κατηγορίες, ενώ απηυθύναν κάλεσμα σε όλους, να συμμετέχουν στους αγώνες δρόμου της Κυριακής.

KNOSSEIOS`

Οι αγώνες δρόμου διοργανώνονται από τους φορείς που συμμετέχουν στο Forum «Οδηγούμε με ασφάλεια», με την οργανωτική ευθύνη του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων, προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες για τη σημασία της ασφαλούς οδηγικής συμπεριφοράς και να διαδώσουν το μήνυμα «Οδηγούμε με ασφάλεια».

KNOSSEIO DROMOSΝα σημειωθεί ότι  οι αγώνες δρόμου θα γίνουν την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014, στις 9:00, με σημείο εκκίνησης την Κνωσσό και σημείο τερματισμού την Πλατεία Ελευθερίας. Για δηλώσεις συμμετοχής και κάθε άλλη πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το site www.cretamarathon.gr και με μήνυμα στο facebook.com/DriveSafelyCrete.

Οι αγώνες δρόμου διοργανώνονται με την στήριξη της Cyta Hellas, του Δήμου Ηρακλείου και της Περιφέρειας Κρήτης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση