HomeΚΡΗΤΗΜε κάλαντα και χαμόγελα αποχαιρέτησε το 2024 ο Δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργης Μαρινάκης

Με κάλαντα και χαμόγελα αποχαιρέτησε το 2024 ο Δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργης Μαρινάκης

Στρατιώτες, Δημοτική Φιλαρμονική και μαθητές δημιούργησαν γιορτινή ατμόσφαιρα στο Δημαρχείο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με γιορτινές μελωδίες, χαμόγελα και παραδοσιακά κάλαντα αποχαιρέτησε το 2024 ο Δήμαρχος Ρεθύμνου, Γιώργης Χ. Μαρινάκης, στο Δημαρχείο της πόλης.

Στρατιωτική χορωδία και ευχές

Τη γιορτινή εκδήλωση άνοιξε η χορωδία των στρατιωτών των 547 και 548 Ταγμάτων Πεζικού Ρεθύμνου της 5ης Ταξιαρχίας Κρήτης, υπό τη διεύθυνση του Επιλοχία Παυλίδη Δημήτριου. Ο Δήμαρχος πρόσφερε κεράσματα στους οπλίτες, αντάλλαξε θερμές ευχές μαζί τους και συζήτησε για την αξία της στρατιωτικής θητείας και της εμπειρίας που προσφέρει.

Η Δημοτική Φιλαρμονική

Η Δημοτική Φιλαρμονική Ορχήστρα Ρεθύμνου, υπό τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού Στέλιου Αποστολάκη, έπαιξε τα παραδοσιακά κάλαντα, προσφέροντας χαρά στους εργαζόμενους του Δήμου και στον Δήμαρχο.

Τα παιδιά της Κοινότητας Γερανίου

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήρε η Κοινότητα Γερανίου, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Γιώργο Νικολακάκη και αντιπροσωπεία από τον Πολιτιστικό Σύλλογο, το Τοπικό Συμβούλιο, την Εκκλησία και μαθητές του Δημοτικού Σχολείου.

Τα παιδιά, ντυμένα με παραδοσιακές κρητικές φορεσιές, έψαλλαν μελωδικά τα κρητικά κάλαντα, χόρεψαν κρητικούς χορούς και πρόσφεραν στον Δήμαρχο συμβολικά δώρα.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, με τον Δήμαρχο Ρεθύμνου να ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες και να εύχεται καλή χρονιά σε όλους.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση