HomeΚΡΗΤΗΤους έστησαν ενέδρα-Άγρια συμπλοκή με δύο τραυματίες

Τους έστησαν ενέδρα-Άγρια συμπλοκή με δύο τραυματίες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θερμό επεισόδιο με άγριο ξυλοδαρμό σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο κέντρο του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας μια ομάδα 4-5 ατόμων είχαν στήσει καρτέρι σε 2 νεαρά άτομα στο σημείο που είχαν παρκάρει το αυτοκίνητό τους που μόλις τους είδαν άρχισαν να τους χτυπούν και μετά εξαφανίστηκαν.

Άμεσα έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε τους δύο νεαρούς ηλικίας 22 και 23 ετών και τους μετέφερε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Η κατάθεση

Οι δύο άντρες μόλις έφυγαν στο αστυνομικό τμήμα όπου έδωσαν κατάθεση για το συμβάν. Οι ίδιοι αναφέρουν ότι χθες το βράδυ είχαν πάει για να πιουν ένα ποτό σε ένα μαγαζί της πόλης και όταν πήγαν στο αυτοκίνητό τους για να φύγουν είδαν μια ομάδα ατόμων που άρχισε χωρίς λόγο να τους επιτίθεται με κλοτσιές και μπουνιές.

Σύμφωνα με την κατάθεσή τους αναγνώρισαν το ένα άτομο ως το άτομο το οποίο ήταν πορτιέρης στο μαγαζί το οποίο διασκέδαζαν. Οι ίδιοι είπαν στην αστυνομία δεν μπορούν να καταλάβουν τα αίτια της επίθεσης καθώς η συμπεριφορά τους μέσα στο μαγαζί ήταν άρτια. Μάλιστα εικάζουν ότι πιθανότητα τους πέρασαν για… άλλους.

Η αστυνομία αυτή την ώρα ερευνά την καταγγελία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση