HomeΚΡΗΤΗΗ τεχνολογία στην… αναβάθμιση τουριστικών υπηρεσιών

Η τεχνολογία στην… αναβάθμιση τουριστικών υπηρεσιών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

H Περιφέρεια Κρήτης, υποστηρίζοντας τις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) για την αναβάθμιση των υπηρεσιών και ειδικότερα στον κλάδο του τουρισμού, συμμετείχε στην ημερίδα που διοργανώθηκε στα πλαίσια του έργου “Dante Digital Agenda for New Tourism Approach in European Rural and Mountain Areas (Interreg IVC)” στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Οι συντονιστές του προγράμματος παρουσίασαν τις δυνατότητες αλλά και τα πλεονεκτήματα από την ανάπτυξη  των ΤΠΕ για την παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών στον τουριστικό κλάδο, ιδιαίτερα για τις ορεινές και αγροτικές περιοχές, καθώς επίσης για την ενημέρωση των επισκεπτών του νησιού.

Το στέλεχος της Περιφέρειας Δρ. Ελένη Χατζηγιάννη, παρουσίασε την αξιοποίηση των ΤΠΕ και η ενσωμάτωση των σχετικών ψηφιακών υπηρεσιών στη Περιφέρεια Κρήτης για την εξωστρέφεια, τη δικτύωση, την αναβαθμισμένη παροχή υπηρεσιών για τον τουρισμό, καθώς και η προστιθέμενη αξία που προσδίδουν στη διεθνή προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του νησιού, μέσω και της βραβευμένης τουριστικής ιστοσελίδας της Περιφέρειας Κρήτης www.incrediblecrete.gr.

Διαφήμιση
Διαφήμιση