Ο Μ. Κουμαντάκης στην λαχανογαρά Ηρακλείου
Άκουσε τα προβλήματα του κλάδου

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη του υποψήφιου προέδρου του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Κουμαντάκη Εμμανουήλ, σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις της κεντρικής λαχαναγοράς Ηρακλείου.
Ο κ. Κουμαντάκης άκουσε με λεπτομέρεια τα προβλήματα του κλάδου απο τους εκπροσώπους του, κλάδο για τον οποίο είχε επιτύχει σημαντικές ενέργειες στην θητεία του ως πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Ηρακλείου.
Ο κ. Κουμαντάκης τόνισε οτι με την νέα δυναμική που θέλει να προσδώσει στο επιμελητήριο μπορεί να πετύχει αποτελεσματικές λύσεις σε αυτόν τον πολύ σημαντικό κόμβο της οικονομίας, ο οποίος μέσω της ανάλυσης του κ. Κουμαντάκη αποτελεί την αφετηρία της επιχειρηματικής και κοινωνικής αλυσίδας του τόπου μας.