HomeΚΡΗΤΗ1,5 κιλό χασίς έκρυβαν σε μηχανουργείο

1,5 κιλό χασίς έκρυβαν σε μηχανουργείο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται από χθες το μεσημέρι δύο αδέλφια ηλικίας 24 και 35 ετών που συνελήφθησαν από τα ΤΑΕ Ηρακλείου για κατοχή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών.

Πιο συγκεκριμένα τα δύο αδέλφια έκρυβαν περίπου ενάμιση κιλό χασίς, σε ένα παλιό μηχανουργείο στον Άγ. Μύρωνα καθώς και σε σπίτι που διατηρούσαν στο Ηράκλειο.

Οι αστυνομικοί των ΤΑΕ αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχαν πραγματοποίησαν χθες έλεγχο και στο μηχανουργείο αλλά και στο σπίτι των αδελφών όπου και εντόπισαν την ποσότητα χασίς αλλά και συνέλαβαν τους ίδιους.

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα ενώ για την υποθέση διενεργείται προανάκριση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας

Στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, αλλά και εφαρμογής ειδικού σχεδίου για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης, ναρκωτικών ουσιών, πραγματοποιήθηκε, συντονισμένη επιχείρηση από το Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθησαν χθες (22.09.2014) το μεσημέρι, δύο ημεδαποί ηλικίας 24 και 35 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκαν έρευνες στις οικίες και σε επιχείρηση που διατηρούν οι συλληφθέντες.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά :

  • 1.223,5 γραμμάρια κάνναβης,
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και
  • σπόροι κάνναβης

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση