HomeCity GuideΜουσική Παράσταση «Gypsy & Gypsy Jazz ιστορίες από το πεζοδρόμιο στον «Πλάτανο»

Μουσική Παράσταση «Gypsy & Gypsy Jazz ιστορίες από το πεζοδρόμιο στον «Πλάτανο»

Ο Νίκος Οικονομέας και ο Μιχάλης Μπουτσάκης θα παρουσιάσουν ορχηστρικά κομμάτια από όλο τον κόσμο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024, στις 21:00, ο «Πλάτανος» στην πλατεία Αγίου Τίτου θα φιλοξενήσει μια μοναδική μουσική παράσταση με τίτλο «Gypsy & Gypsy Jazz Ιστορίες από το Πεζοδρόμιο». Ο Νίκος Οικονομέας στο κλαρίνο και ο Μιχάλης Μπουτσάκης στην ακουστική κιθάρα θα μαγέψουν το κοινό με την ξεχωριστή τους προσέγγιση στη μουσική.

Το ντουέτο, γνωστό για τον αυτοσχεδιαστικό του χαρακτήρα, διασκευάζει αγαπημένα κομμάτια από όλο τον κόσμο, ενσωματώνοντας έντονες επιρροές από την τσιγγάνικη μουσική των Βαλκανίων και της Ελλάδας, την ανατολική μουσική και την τσιγγάνικη τζαζ της Δύσης.

Από το 2016, το ρεπερτόριο της παράστασης συνεχώς εμπλουτίζεται και εξελίσσεται, διατηρώντας πάντα την αισθητική του δρόμου, όπου και ξεκίνησαν οι πρώτες εμφανίσεις τους.

Λεπτομέρειες Εκδήλωσης:

Ημερομηνία: Τετάρτη, 7 Αυγούστου 2024

Ώρα: 21:00

Τοποθεσία: «Ο Πλάτανος», πλατεία Αγίου Τίτου

Τηλέφωνο Κρατήσεων: 2810301854

Διοργάνωση: ΔΕΠΑΝΑΛ ΑΕ

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση