HomeΚΡΗΤΗΣτο ΥΠΕΚΑ ο Γρ. Ροκαδάκης

Στο ΥΠΕΚΑ ο Γρ. Ροκαδάκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κ. Γρηγόρης Ροκαδάκης έλαβε μέρος  στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την Τρίτη το μεσημέρι στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής με  τον Υπουργό ΠΕΚΑ, κ. Γιάννη Μανιάτη, και τους Γενικούς Γραμματείς των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, για τον καλύτερο συντονισμό και την εφαρμογή του Κυβερνητικού έργου στους τομείς του Περιβάλλοντος, της Ενέργειας και της Κλιματικής Αλλαγής.

Στη σύσκεψη μετείχαν επίσης , η Γενική Γραμματέας του ΥΠΕΚΑ, Νάντια Γιαννακοπούλου, ο Γενικός Γραμματέας Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Κων/νος Μαθιουδάκης, ο Γενικός Γραμματέας Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος, Σωκράτης Αλεξιάδης, ο Ειδικός Γραμματέας Υδάτων, Κων/νος Τριάντης και Υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Από τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις παρέστησαν οι Γενικοί Γραμματείς, Αττικής Εμμανουήλ Αγγελάκας, Στερεάς Ελλάδας – Θεσσαλίας Καλλιόπη Γερακούδη, Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας Βασιλική Ευταξά, Πελοποννήσου – Δυτ. Ελλάδας -Ιονίου Γιώργος Διδασκάλου, Μακεδονίας – Θράκης Αθανάσιος Καρούντζος, Αιγαίου Σπύρος Σπυρίδων.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης έγινε αναλυτική παρουσίαση και συζήτηση για όλες τις δράσεις και τις Νομοθετικές και Κανονιστικές ρυθμίσεις που έχει δρομολογήσει και υλοποιεί το ΥΠΕΚΑ, ενώ αποφασίστηκε να υπάρξουν πρωτοβουλίες για την καλύτερη προώθηση του Κυβερνητικού έργου σε τοπικό επίπεδο.

Στη συνέχεια ο κ. Ροκαδάκης είχε συνάντηση στο υπουργείο Εσωτερικών με τον Υπουργό κ. Αργύρη Ντινόπουλο και τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεόφιλο  Λεονταρίδη όπου συζητήθηκαν θέματα αρμοδιότητας του υπουργείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση