HomeHL-LifestyleΜαζωνάκης: Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της αδερφής του, Βάσως

Μαζωνάκης: Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της αδερφής του, Βάσως

Η διαμάχη αφορούσε σε ακίνητο στη Μύκονο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Απορρίφθηκε χθες από το Πρωτοδικείο Πειραιά η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που ειχε καταθέσει ο Γιώργος Μαζωνάκης κατά της αδερφής του, Βάσως.

Η διαμάχη τους αφορούσε σε ακίνητο στη Μύκονο, το οποίο διαχειριζόταν εταιρεία, στην οποία μετείχαν ο τραγουδιστής, η αδερφή του και ο σύζυγός της.

Το Πρωτοδικείο εξέδωσε αργά το μεσημέρι της Παρασκευής την απόφασή του, σύμφωνα με την οποία δεν έκανε δεκτή την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει ο γνωστός τραγουδιστής και η οποία είχε συζητηθεί πριν από, περίπου, ένα μήνα.

Κατά πληροφορίες, τα ασφαλιστικά μέτρα είχαν κατατεθεί από τον προηγούμενο δικηγόρο του Γιώργου Μαζωνάκη και ήταν έτσι διατυπωμένα που το δικαστήριο έπρεπε να αποφασίσει αν η αδερφή του, Βάσω είχε καταχραστεί λεφτά ή όχι, με αποτέλεσμα να απορριφθούν.

«Μεταβίβασαν μετοχές της εταιρείας μου στο όνομά τους εν αγνοία μου, είναι δοκιμασία από τον Θεό»

Σε συνέντευξη που έδωσε προ ημερών στην Κατερίνα Καινούργιου και το «Super Κατερίνα», ο Γιώργος Μαζωνάκης αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη με την αδερφή του, Βάσω Μαζωνάκη, ενώ είχε εκφράσει και το παράπονό του για όσα έχουν ακουστεί κατά καιρούς, που τον αφορούν. Αποκάλυψε δε, ότι η σχέση με τους γονείς του δεν είναι η ίδια με πριν.

Για τη διαμάχη με την αδερφή του, παραδέχτηκε για αρχή, ότι: «Είναι μία υπόθεση η οποία ούτε και εγώ στα 50 μου χρόνια δεν περίμενα ότι θα  μου συμβεί και μου συνέβη αυτό μια δοκιμασία πιστεύω που μου βάζει ξανά ο Θεός για να δει αν θα αλλαξοπιστήσω».

Στην πορεία, επιβεβαίωσε ότι ο λόγος που πήγαν δικαστικώς, είναι ότι «μεταβίβασαν μετοχές της εταιρείας του στο όνομα της Βάσως και του Δημήτρης εν αγνοία του».

Ειδικότερα, ο τραγουδιστής ανέφερε: «Είναι μια υπόθεση και αυτή είναι αρχή, είναι πολύ μεγαλύτερο το πράγμα από ό,τι μέχρι τώρα ξέρετε» και πρόσθεσε λίγο αργότερα: «Θα πρέπει να μπουν όρια στα πράγματα και θα πρέπει να καταλάβει ο καθένας τον εαυτό του και ποιος είναι τι. Για μένα είναι πάρα πολύ στενάχωρο όπως καταλαβαίνετε, αλλά έχω φτάσει σημείο που είναι πολύ πιο δύσκολα όσον αφορά εμένα με τον Γιώργο μέσα το σπίτι μου και σκεπτόμενος πράγματα, γιατί εγώ έχω φυγή επαγγελματικά και προσωπικά σε πολύ μεγάλο βαθμό. Τα πράγματα πιστεύω θα είναι καλύτερα».

«Μεταβιβάστηκαν μετοχές της εταιρείας στο όνομα της Βάσως και του Δημήτρη» είπε η Κατερίνα Καινούργιου με τον τραγουδιστή να το επιβεβαιώνει. «Το πρόβλημα είναι προσωπικό, επαγγελματικό και ηθικό. Είναι πολύ πιο μεγάλο από ό,τι φαίνεται. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Αν εγώ είμαι αυτός που είμαι λάθος τότε θα βγω να ζητήσω συγγνώμη» παραδέχτηκε.

«Η σχέση με την οικογένειά μου δεν είναι όπως πριν»

Σε συνέχεια του παραπάνω θέματος, ο Γιώργος Μαζωνάκης αποκάλυψε ότι οι σχέσεις του με την οικογένειά του, δεν είναι όπως ήταν πριν, αναφερόμενος και στους γονείς του.

«Θα δούμε αν η οικογένειά μου είναι ευγνώμονες, ο χρόνος θα το δείξει, εγώ θέλω να είμαι μεγαλόψυχος και να πιστεύω στο καλό. Μέχρι τώρα δεν το έχουμε δει» δήλωσε αναφορικά με όσα τους πρόσφερε και τόνισε:

«Οι σχέσεις μας αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δεν είναι οι καλύτερες σχέσεις. Αυτό βέβαια αυτόματα, φέρνει και μία ελευθερία στον άνθρωπο. Οι ελληνικές οικογένειες, όπως έχω πει στο παρελθόν, είναι ευχή και κατάρα. Οι γονείς και οι συγγενείς που δεν τους επιλέγουμε είναι πάνω μας και σκέφτονται ότι μας αγαπάνε αλλά σύμφωνα με αυτό που θέλουν να είμαστε και όχι αυτό που θέλουμε να είμαστε. Νιώθω ότι απέκτησα μια ελευθερία που δεν είχα. Μεγαλώνοντας έτσι, μεγαλώνοντας σε ένα καθεστώς φόβου, χωρίς ο άλλος να σε φοβίζει πραγματικά. Στο υποσυνείδητο υπάρχει το “μη αυτό, μην ακουστεί αυτό” καταλαβαίνετε ότι δημιουργεί ενοχές και χειριστικές συμπεριφορές. Μέσα από αυτό ελευθερώθηκα και λυτρώθηκα».

«Μου τηλεφώνησε η Βάσω»

Ο τραγουδιστής ξεκαθάρισε ότι η στάση που θέλει να κρατήσει απέναντι στους γονείς και τις αδερφές του είναι πολύ συγκεκριμένη. Αυτή δεν είναι άλλη, από το να μείνει με τις καλές αναμνήσεις που έχει μαζί τους.

Μεταξύ άλλων, για το συγκεκριμένο θέμα, σχολίασε: «Θα προτιμήσω να σκέφτομαι τους γονείς μου με αγάπη… Με δυσκολία… Αλλά πιστεύω θα έρθει ο καιρός. Ας αφήσουμε τον χρόνο να δείξει τι θα γίνει. Αν η ζωή και ο τρόπος και ο χρόνος και η ενέργεια είναι να σε πάνε από εκεί θα σε πάνε. Θέλω να κρατήσω τις καλές μου αναμνήσεις από τους γονείς και τις αδερφές μου. Να βάλουν μυαλό και να δείξουν αυτό που πρέπει να δείξουν».

Για το αν έχει επικοινωνία με την αδερφή του, Βάσω, εν μέσω της διαμάχης τους, απάντησε: «Με έχει πάρει η αδερφή μου τηλέφωνο. Η υποχώρηση δεν είναι κάτι ωραίο στα αυτιά μου. Το πρόβλημα δεν το δημιούργησα εγώ, δεν μπορεί να είμαι υπόλογος για κάτι. Απολογείται αυτός που είναι ένοχος, δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα, ούτε για τη ζωή μου, ούτε για αυτό που συμβαίνει».

Τέλος, ο Γιώργος Μαζωνάκης θέλησε να τονίσει: «Δεν καταστράφηκα γιατί δεν με αφήνει ο Θεός να καταστραφώ, ένα restart θα έλεγα εγώ».

Η αρχή της διαμάχης

Η διαμάχη ανάμεσα στα αδέρφια διέρρευσε στα media τον Μάιο και ο δικηγόρος του Γιώργου Μαζωνάκη είχε κάνει λόγο για «μείζονα αντιδικία» με την αδερφή του, η οποία δεν κατονομάζεται, για «τη διασφάλιση της περιουσιακής του κατάστασης και της επαγγελματικής του διαδρομής».

Ως το 2019-20 η Βάσω Μαζωνάκη λειτουργούσε ως η μάνατζερ και ο άνθρωπος που είχε τον έλεγχο των οικονομικών και περιουσιακών στοιχείων του καλλιτέχνη. Πρώτη φορά το 2014-15 ακούστηκαν κάποιες φήμες για τριγμούς στη σχέση τους, με αιτία και τότε τα οικονομικά του καλλιτέχνη, όμως πολύ σύντομα αυτό ξεπεράστηκε.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης φαίνεται πως είχε απόλυτη εμπιστοσύνη στην αδελφή του, η οποία ήταν παρούσα στα μαγαζιά όπου εμφανιζόταν ο καλλιτέχνης, μέχρι και τη σεζόν του 2019. Από τη στιγμή, όμως, που ο δημοφιλής τραγουδιστής ξεκίνησε να εμφανίζεται στο «Κέντρο Αθηνών» το 2021, βάζοντας μια καθημερινή μέρα, την Πέμπτη, στο πρόγραμμά του -κάτι που είχε ποικιλοτρόπως σχολιαστεί τότε- η αδελφή του δεν ξαναφάνηκε και το management του, πέρασε σε άλλα χέρια.
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση