HomeΕΛΛΑΔΑJuneyao Air και Aegean: Συνεργασία σε πτήσεις κοινού κωδικού

Juneyao Air και Aegean: Συνεργασία σε πτήσεις κοινού κωδικού

Οι επιβάτες της JUNEYAO AIR θα μπορούν να ταξιδεύουν σε 9 διεθνείς προορισμούς μέσω του κόμβου της Aegean στην Αθήνα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Tην έναρξη της συνεργασίας τους για πτήσεις κοινού κωδικού ανακοίνωσαν οι αεροπορικές εταιρείες Juneyao Air και Aegean, προσφέροντας στο εξής στους επιβάτες τους τη δυνατότητα να επωφεληθούν από την αυξημένη συνδεσιμότητα των δύο εταιρειών, μετατρέποντας την Αθήνα σε πύλη εισόδου μεταξύ Ασίας και Ευρώπης.

archio-lipsis

Με την προσθήκη της νέας πτήσης από τη Σαγκάη προς την Αθήνα, η Juneyao Air αυξάνει σημαντικά τους ευρωπαϊκούς προορισμούς του δικτύου της και διευκολύνει, μέσω της συνεργασίας της με την Aegean, τη διαδικασία των κρατήσεων για τους επιβάτες της για πτήσεις προς δημοφιλείς προορισμούς του δικτύου εξωτερικού της Aegean, όπως το Ελσίνκι, το Μιλάνο, τη Ρώμη, τη Νάπολη, τη Βαρκελώνη, τη Μαδρίτη, τη Λισαβώνα, τη Νίκαια, αλλά και τη Μασσαλία.

Από την πλευρά της, η Aegean επεκτείνει περαιτέρω το δίκτυό της στο εξωτερικό και για πρώτη φορά, μέσω της νέας αυτής συνεργασίας για πτήσεις κοινού κωδικού, θα δραστηριοποιείται στην Κίνα, προσφέροντας στους επιβάτες της, νέες, αυξημένες επιλογές.

Οι πτήσεις κοινού κωδικού αναμένεται να ξεκινήσουν την 1η Μαΐου και οι επιβάτες μπορούν ήδη, από τα μέσα Απριλίου, να προβαίνουν στις κρατήσεις των εισιτηρίων τους μέσω των ιστοσελίδων των αεροπορικών εταιρειών juneyaoair.com και aegeanair.com ή μέσω ταξιδιωτικών πρακτορείων.

Τους επόμενους μήνες, Juneyao Air και Aegean θα επεκτείνουν περαιτέρω τη συνεργασία τους και το δίκτυο πτήσεων κοινού κωδικού, με την προσθήκη δημοφιλών ελληνικών προορισμών και επιπλέον σημείων στην Ευρώπη.

Juneyao Air, συνδεδεμένος συνεργάτης της Star Alliance, και Aegean, μέλος της Star Alliance, διαθέτουν ήδη συνεργασία διασυνδεδεμένων υπηρεσιών (interline) διευκολύνοντας την πρόσβαση των επιβατών, μέσω της Αθήνας, σε αρκετούς ελληνικούς προορισμούς.

Ο Wang Junjin, πρόεδρος της Juneyao Group και Juneyao Air, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την εξέλιξη της συνεργασίας μας με την Aegean, καθώς αυτή, είναι η πρώτη φορά που η Juneyao Air συνεργάζεται με μια ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία μέλος της Star Alliance, στο πλαίσιο του προγράμματος συνδεδεμένων μελών.

aegean-juneyao-air

Είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον και για την παρουσία της Juneyao Air στην ευρωπαϊκή αγορά.

Ως ένα ουσιαστικό βήμα στη στρατηγική διεθνών συνεργασιών μας, η συγκεκριμένη συνεργασία θα μας επιτρέψει να επεκτείνουμε και να διευρύνουμε το δίκτυό μας, καλύπτοντας τις ταξιδιωτικές ανάγκες των επιβατών μας, μέσω της αξιοποίησης κοινών πόρων.

Γι’ αυτό και ανυπομονούμε να επεκτείνουμε περαιτέρω τη συνεργασία μας με την Aegean στο μέλλον, προσθέτοντας και προνόμια για τους τακτικούς επιβάτες μας».

Με τη σειρά του, ο Roland Jaggi, Chief Commercial Officer της Aegean, σημείωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την έναρξη της συνεργασίας μας με τη Juneyao Air, καθώς επεκτείνει περαιτέρω το δίκτυό μας, προσφέροντας στους επιβάτες μας ακόμα περισσότερες επιλογές και μεγαλύτερη συνδεσιμότητα, ενώ για πρώτη φορά, μας επιτρέπει να δραστηριοποιηθούμε στην Κίνα.

Παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας, να ανταποκρινόμαστε στις αυξανόμενες ανάγκες των επιβατών μας για περισσότερες ταξιδιωτικές επιλογές και νέους προορισμούς και συνεχίζουμε να ενώνουμε τις δυνάμεις μας με ηγέτιδες εταιρείες του κλάδου, όπως η Juneyao Air για να το πετύχουμε».

Η Juneyao Air ιδρύθηκε το 2006 και είναι μία από τις κορυφαίες ιδιωτικές αεροπορικές στην Κίνα και ο πρώτος συνδεδεμένος συνεργάτης της Star Alliance. Το δίκτυο δρομολογίων της καλύπτει σχεδόν 200 προορισμούς στην Ασία και την Ευρώπη με έναν σύγχρονο στόλο 95 αεροσκαφών, ο οποίος αποτελείται από Airbus A320 και Boeing 787-9 Dreamliners.

Η Juneyao Air ήταν η πρώτη ιδιωτική αεροπορική εταιρεία που πραγματοποίησε διηπειρωτικές πτήσεις τον Ιούνιο του 2019, συνδέοντας καθημερινά τη Σαγκάη και το Ελσίνκι. Η αεροπορική εταιρεία λειτουργεί σήμερα επτά αεροσκάφη αυτού του τύπου από τον μεγαλύτερο κόμβο της στη Σαγκάη, ενώ δύο ακόμη αεροσκάφη αναμένεται να παραδοθούν πριν από το τέλος του 2024.

Το Boeing 787-9 Dreamliner, η ναυαρχίδα της Juneyao Air, διαθέτει δύο καμπίνες που προσφέρουν άνετα εργονομικά καθίσματα, ένα βελτιωμένο σύστημα προσωπικής ψυχαγωγίας με οθόνες αφής και ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο υψηλής ταχύτητας.

Οι 29 θέσεις Business Class έχουν άμεση πρόσβαση στο διάδρομο και μπορούν να αναπτυχθούν πλήρως σε θέση κρεβατιού, προσφέροντας στους επιβάτες μια αναβαθμισμένη εμπειρία ύπνου, η οποία βελτιώνει σημαντικά το επίπεδο της άνεσης του ταξιδιού.

Οι 295 θέσεις Economy Class έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν άνετο προσωπικό χώρο και ένα υπερσύγχρονο σύστημα ψυχαγωγίας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση