HomeHL-CultureΑλέξανδρος Ρήγας: Αποκάλυψε τις πρωταγωνίστριες των ταινιών του «Τι Ψυχή θα Παραδώσεις»

Αλέξανδρος Ρήγας: Αποκάλυψε τις πρωταγωνίστριες των ταινιών του «Τι Ψυχή θα Παραδώσεις»

O σεναριογράφος της σειράς αποκάλυψε και τις τέσσερις ηθοποιούς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε ο καταξιωμένος σκηνοθέτης και σεναριογράφος, Αλέξανδρος Ρήγας, στο Πρωινό Σουσου και την Ελένη Τσολάκη. Ο δημιουργός πολλών επιτυχημένων παλαιότερων τηλεοπτικών σειρών, μίλησε για τη μέχρι τώρα πορεία του, τη ζωή του τα τελευταία χρόνια αλλά και το πολυαναμενόμενο remake της σειράς «Τι Ψυχή θα Παραδώσεις».

Ο Αλέξανδρος Ρήγας δήλωσε ότι είναι σε μια πολύ καλή φάση της ζωής του, καθώς δεν έχει πολύ τρέξιμο αυτή την περίοδο, με τις παραστάσεις του να είναι σε καλοκαιρινή περιοδεία.

Στη συνέχεια ο Αλέξανδρος Ρήγας μίλησε για την επιστροφή της πολύ πετυχημένης σειράς «Τι Ψυχή θα παραδώσεις μωρή», η οποία θα επιστρέψει σε μορφή ταινιών. Ο σεναριογράφος της σειράς αποκάλυψε και τις τέσσερις ηθοποιούς που θα πρωταγωνιστούν στις ταινίες του remake και θα είναι τα κεντρικά πρόσωπα της υπόθεσης.

Πρόκειται για τις: Παναγιώτα Βλαντή, Βασιλική Ανδρίτσου, Μαρία Λεκάκη και Ελένη Ουζουνίδου. «Και οι τέσσερις είναι υπέροχες και αγαπημένες. Δεν έχουμε ξεκινήσει ακόμα γυρίσματα, είμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας. Ανυπομονώ, εύχομαι και ελπίζω να γίνει κάτι που θα αρέσει στο κοινό», είπε ο Αλέξανδρος Ρήγας.

Μάλιστα, η Βασιλική Ανδρίτσου με ένα βίντεο που ανέβασε σε προσωπικό της λογαριασμό στα social media, έδειξε την ίδια και τις άλλες τρεις πρωταγωνίστριες να κρατούν στα χέρια τους το σενάριο της πρώτης ταινίας και να κάνουν τις πρώτες αναγνώσεις του κειμένου.

Το πρώτο μέρος της ταινίας αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2025.

Τέλος, ο Αλέξανδρος Ρήγας, μίλησε και για το political correct στη μυθοπλασία, λέγοντας: «Πιστεύω ότι από τη στιγμή που κάνεις μυθοπλασία είναι απολύτως φυσιολογικό να έχεις θετικούς και αρνητικούς ήρωες και οι δεύτεροι πρέπει να έχουν αρνητική φορά λόγου για να υπάρχει αντιπαράθεση των ρόλων και έτσι ώστε η νέα γενιά να εκπαιδευτεί. Η δική μου γενιά είχε εκπαιδευτεί στο κακό. Στο σχολείο το ξύλο ήταν νομιμοποιημένο. Η στάση των χεριών όπου ο δάσκαλος με τη βέργα έδερνε ήταν και εξευτελιστικό».

 

ethnos.gr

 

 

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση