HomeΕΛΛΑΔΑΠως να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά το Live Betting στο Euro 2024

Πως να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά το Live Betting στο Euro 2024

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετρώντας αντίστροφα για το εναρκτήριο λάκτισμα του Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας, δεν μπορούμε παρά να αναρωτηθούμε πως θα αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες που μας δίνει το στοίχημα Live στη διοργάνωση.

archio-lipsis-1

Καθώς δεν είναι λίγες οι στρατηγικές τις οποίες μπορεί να  χρησιμοποιήσει κάποιος για να αυξήσει τα κέρδη του. Ή να περιορίσει αντίστοιχα τις απώλειες του. Για να σας γλυτώσουμε από το ατέλειωτο ψάξιμο στο ίντερνετ, συγκεντρώσαμε για εσάς μερικές από τις κορυφαίες συμβουλές για live betting. Στο euro και όχι μόνο.

Παρακολουθήστε το ματς σε live μετάδοση

Και δεν εννοούμε στο διάγραμμα που έχουν οι στοιχηματικές. Εννοούμε με οπτική μετάδοση στο live streaming (αν αυτό υπάρχει) ή στην τηλεόραση (αν έχετε πρόσβαση σε κάποιο κανάλι που το καλύπτει). Ο λόγος είναι απλός…το ραδιόφωνο και τα στατιστικά λένε τη μισή αλήθεια. Πολλές live αναλύσεις δε δίνουν ρεαλιστική εικόνα του αγώνα όσο περνά ο χρόνος.

Είναι δύσκολο να προσαρμοστούν οι αριθμοί και να εκφράσουν την αλλαγή στη ροή του αγώνα, ειδικά αν δεν είστε συνεχώς πάνω από το διάγραμμα με τις κινήσεις στο γήπεδο. Συμβουλή μας είναι να μην επενδύετε μεγάλα ποσά στο live αν δεν έχετε οπτική επαφή με το γήπεδο και την εξέλιξη των φάσεων.

Αντικαταστήστε τις αποδόσεις pre-match με τις πρώτες αποδόσεις στο Live

Έχουμε παρατηρήσει ουκ ολίγες φορές πως το ίδιο ματς μπορεί να έχει αρκετά διαφορετικές αποδόσεις ένα λεπτό πριν ξεκινήσει (pre-game) και μερικά δευτερόλεπτα μετά την έναρξή του. Ίσως έχει να κάνει με κάποια στρατηγική των μπουκ. Ή ακόμα με προσαρμογές που αυτοί κάνουν, αντιδρώντας στις αρχηγικές ενδεκάδες, στο σχήμα ή κάποιον άλλο αστάθμητο παράγοντα.

archio-lipsis-2

Η ουσία είναι πως αν οι αποδόσεις στο στοίχημα που θέλετε να τοποθετήσετε πριν το ματς δεν σας ικανοποιούν, ίσως έχει νόημα να τις ακολουθήσετε μέχρι το πρώτο σφύριγμα. Για να δείτε πως αυτές θα μεταβληθούν μόλις ξεκινήσει ο αγώνας.

Υιοθετήστε τακτικές Hedging

Υπό συγκεκριμένες συνθήκες το hedging μπορεί να αποβεί σωτήριο για το bankroll σας. Μεταξύ των μπουκ σπάνια υπάρχουν μεγάλες διαφορές στις αποδόσεις της αγοράς 1Χ2. Σε κάποιες άλλες όμως, όπως πχ στο handicap, συνδυαστικά στοιχήματα μεταξύ διαφορετικών εταιριών μπορούν να μειώσουν ή ακόμα και να κάνουν τη γκανιότα αρνητική.

Ίσως ακούγεται περίπλοκο, είναι όμως αρκετά διαδεδομένο. Στο ίντερνετ θα βρείτε αναλύσεις για το πως να μάθετε και να δοκιμάσετε το hedging. Απαιτεί φυσικά λίγη περισσότερη δουλειά από το casual betting. Όμως, σε τουρνουά με πολλή και συμπτυγμένη δράση, όπως πχ το Euro, μπορείτε να βρείτε σε αυτό ένα άριστο πεδίο εξάσκησης.

Μην «ανοίγεστε» σε όλες τις αγορές

Δύσκολα θα βρείτε παίκτες του στοιχήματος που είναι συστηματικά καλοί σε πολλά σπορ και διαφορετικά είδη αγορών. Αν προσέξετε άλλωστε στα σάιτ προγνωστικών, υπάρχουν tipsters με ειδικότητα στα under / over, στα φαβορί, στο ποδόσφαιρο ή στο μπάσκετ, στο Live ή στο pre-game.

Ο γενικός κανόνας λέει πως όσο λιγότερες αγορές προτιμάτε συστηματικά, τόσο καλύτεροι γίνεστε σε αυτές. Τώρα που ξεκινάει το Euro, και οι αναλύσεις των αγώνων θα γεμίσουν το internet, ίσως θα ήταν προτιμότερο να επιλέξετε συγκεκριμένες αγορές του live για να εστιάσετε σε αυτές. Ποιες θα είναι αυτές θα το επιλέξετε οι ίδιοι. Όσο μεγαλύτερο το φάσμα όμως, τόσο πιο ελλιπής θα είναι λογικά η μελέτη που κάνετε.

Μην ξεχνάτε το cash out

Η στάνταρ αλλά πιο παρεξηγημένη συμβουλή ενόψει Euro. Τα πράγματα είναι απλά: αν η στοιχηματική σας προσφέρει cash out σε τιμή καλύτερη από το στοίχημά σας, το κάνει επειδή όντως πιστεύει πως το στοίχημά σας θα κερδίσει. Έχει στη διάθεσή της λογισμικό και αλγορίθμους που της επιτρέπουν να υπολογίσει με μεγαλύτερη ακρίβεια από εσάς το ρίσκο να χάσει περισσότερα χρήματα αν σας πληρώσει.

Και πότε υπάρχουν ρεαλιστικές πιθανότητες να χάσετε το στοίχημα στην πορεία. Αν λοιπόν θέλετε να παίξετε επαγγελματικά και όχι ερασιτεχνικά, πρέπει να παίρνετε στα σοβαρά την προσφορά που σας κάνει για πρόωρη πληρωμή. Αυτό όμως ισχύει αν το ποντάρισμα σας δεν είναι μέρος μιας ευρύτερης στρατηγικής (hedging, arbitrage).

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση