HomeΚΡΗΤΗΖητούν 27.000 ευρώ από… 10 μελή οικογένεια

Ζητούν 27.000 ευρώ από… 10 μελή οικογένεια

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Μία πολυμελής οικογένεια, με 10 παιδιά, 10 εγγόνια και ένα ακόμα που περιμένουν, είναι ευτυχισμένη με αυτά που έχει. Και αυτό είναι είδηση στην Ελλάδα του 2014, που ακούμε συνεχώς ανθρώπους να παραπονιούνται και να καταστροφολογούν. Το μόνο τους πρόβλημα είναι ότι το κράτος με τη φορολογία του προσπαθεί να βάλει εμπόδια και να τους «κόψει» τα φτερά.
 
CACHE_620X620_1_1169072 Προσπάθησαν, πάλεψαν και κατάφεραν να ζουν μια ζωή ευτυχισμένη.Μονιασμένοι , παρά τις δυσκολίες… Όταν ο κύριος Νίκος και η κυρία Γεωργία από τα Κρύα Νερά της Γεωργιούπολης μιλούν καταλαβαίνει κανείς τι θα πει ευτυχία…
 
Θα έκαναν και άλλα παιδιά λένε…  Αν είχαν την οικονομική δυνατότητα θα μεγάλωναν κι άλλο την οικογένεια τους γιατί, όπως εξομολογούνται, τα παιδιά τους είναι η χαρά τους.
Ζητούν χιλιάδες ευρώ για την… καλαμωτή
 
Μία μικρή καντίνα έχουν φτιαγμένη από καλάμια, από εκεί ζουν οι ίδιοι,  τα παιδιά και τα εγγόνια τους. Η πολεοδομία και το λιμεναρχείο τους ζητά χρήματα για μια καλαμωτή ουσιαστικά, όπως υποστηρίζουν. Το ποσό που αποκαλύπτουν ότι τους ζητούν είναι αστρονομικό για τους ίδιους,καθώς αρχικά επρόκειτο για 27.000 ευρώ, παρ’όλα αυτά τίποτα δεν τους πτοεί. Τα παιδιά τους είναι άνεργα και εργάζονται σε αυτή την επιχείρηση που διατηρούν.
 
«Η χαρά κρύβεται στα μικρά πράγματα»
 
Ο κύριος Νίκος και η κυρία Μαρία, κάθε χρόνο κάνουν ένα ταξίδι από το περίσσευμα τους και λένε ότι επιστρέφουν με περισσότερη αγάπη. «Όσοι έχουν μάθει στα πολλά χάνουν και τα λίγα», εξηγεί ο κύριος Νίκος, αναφερόμενος σε αυτούς που ζουν στις πόλεις και δυσκολεύονται οικονομικά.
 
Ποια είναι η συνταγή όμως για μία ευτυχισμένη οικογένεια;Τελικά για τους ίδιους, η χαρά κρύβεται στα μικρά πράγματα και μάλλον η οικογένεια αυτή έχει πιάσει το νόημα της ζωής.
neakriti.gr
 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση