HomeΚΡΗΤΗΘρίλερ νότια της Κρήτης με έξι ναυαγούς και δύο νεκρούς

Θρίλερ νότια της Κρήτης με έξι ναυαγούς και δύο νεκρούς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης για έξι ναυαγούς που εντοπίστηκαν ανοιχτά της νότιας Κρήτης και συγκεκριμένα στην περιοχή της Παλιόχωρας στήθηκε τις μεταμεσονύκτιες ώρες.

Πιο συγκεκριμένα έξι άτομα, αγνώστου εθνικότητας μέχρι στιγμής, εντοπίστηκαν από φορτηγά πλοία, που έπλεαν στην περιοχή, τα οποία τους περισυνέλεξαν και ενημερώσαν το λιμεναρχείο Χανίων.

Αμέσως στήθηκε επιχείρηση παραλαβής των συγκεκριμένων ατόμων με ελικόπτερο superpuma όπου και τους μετεφέραν στην 115 Π.Μ. και από κει με ασθενοφόρα στο νοσοκομειο Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για 4 άντρες, μια γυναίκα και ένα παιδάκι, αγνώστου εθνικότητάς μέχρι στιγμής, οι οποίοι παρουσιάζουν προβλήματα λόγω υποθερμίας, ενώ το παιδί, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εισήχθη στη ΜΕΘ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ίδια περιοχή εντοπίστηκαν και δύο πτώματα. Πρόκειται για έναν ηλικιωμένο άντρα και ένα παιδί.

Μυστήριο παραμένει το γεγονός πως βρέθηκαν αυτά τα άτομα στη θάλασσα ενώ οι αρχές εικάζουν ότι μάλλον πρόκειται για επιβάτες του σκάφους με τους μετανάστες που βρέθηκε χθες το πρωί στην περιοχη των Καλών Λιμένων της Μεσαράς και από άγνωστο προς το παρόν λόγο βρέθηκαν στην θάλασσα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση