HomeΚΡΗΤΗ«Ηράκλειο Ενεργοί Πολίτες»: Ανεπαρκή υδροδότηση στο Κορακοβούνι

«Ηράκλειο Ενεργοί Πολίτες»: Ανεπαρκή υδροδότηση στο Κορακοβούνι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Υπόμνημα κατάθεσε η δημοτική παράταξη «Ηράκλειο Ενεργοί Πολίτες» στο ΔΣ της ΔΕΥΑΗ, σχετικά με την ανεπαρκή υδροδότηση σε περιοχές του Κορακοβουνίου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Σε συνέχεια της προφορικής μας συζήτησης, σας μεταφέρω αίτημα κατοίκων που διαμένουν στην περιοχή ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΙ (περιοχή οδών Ταβερναράκη – Τσαρούχη κλπ).

Οι παραπάνω κάτοικοι διαμαρτύρονται διότι κατά την διάρκεια της προηγούμενης περιόδου (καλοκαίρι) δεν υπήρξε ούτε η ελάχιστη υδροδότηση των κατοικιών τους, με αποτέλεσμα η τροφοδοσία τους να γίνεται από υδροφόρες (ιδιωτικά).

Έτσι είχαμε το φαινόμενο και νερό να πληρώνουν κανονικά στην ΔΕΥΑΗ και νερό να μην έχουν. Επιπλέον το κόστος ιδιωτικής προμήθειας νερού ήταν και συνεχίζει να είναι μια σημαντική επιβάρυνση στον οικογενειακό τους προϋπολογισμό, που όπως και εσείς γνωρίζεται μειώνεται καθημερινά.

Επειδή θεωρούμε ότι το νερό είναι βασικό κοινωνικό αγαθό και πρέπει να προσφέρεται σε όλους τους δημότες, σας παρακαλούμε να προβείτε σε κάθε ενέργεια ώστε να εξασφαλιστεί η παροχή νερού στους κατοίκους της παραπάνω περιοχής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση