HomeΚΡΗΤΗΣε αγιασμούς σχολείων ο δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος

Σε αγιασμούς σχολείων ο δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στους καθιερωμένους αγιασμούς σχολείων, τόσο της πρωτοβάθμιας, όσο και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδας βρέθηκε σήμερα, πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς, ο Δήμαρχος κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης. Τον Δήμαρχο συνόδευσαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι και Πρόεδροι Συμβουλίων Τοπικών Κοινοτήτων.

Ο κ. Καλογεράκης ευχήθηκε υγεία, καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, ενώ παράλληλα ζήτησε από όλους συνεργασία, τονίζοντας ότι είναι αναγκαία σε καθημερινή βάση, προκειμένου μέσα από κοινή προσπάθεια να προκύψουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τους μαθητές. «Είναι απαραίτητη και αυτονόητη η συστράτευση όλων μας, φορέων, εκπαιδευτικών, γονέων και μαθητών» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Καλογεράκης τονίζοντας ότι η Δημοτική Αρχή Μινώα Πεδιάδας στέκεται αρωγός σε κάθε θέμα που αντιμετωπίζει η εκπαιδευτική κοινότητα.

Τέλος, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας δεν παρέλειψε να απευθυνθεί στους μαθητές, ζητώντας να δώσουν το δικό τους αγώνα για τη γνώση ενάντια στις αντιξοότητες της εποχής, ως την καλύτερη απάντηση σε όσους θεωρούν ότι η προοπτική και η ελπίδα έχουν σβήσει για τη χώρα μας.

AGIASMOS MINOA2 AGIASMOS MINOA3

Διαφήμιση
Διαφήμιση