HomeΚΡΗΤΗΟ Μ. Κριτσωτάκης για την απογραφή των ελληνικών ΟΤΑ

Ο Μ. Κριτσωτάκης για την απογραφή των ελληνικών ΟΤΑ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με αφορμή το ερωτηματολόγιο που απέστειλε η κατ’ ευφημισμόν «Ελληνογερμανική Συμμαχία» στους Δημάρχους και Περιφερειάρχες για την πλήρη «απογραφή» των ελληνικών ΟΤΑ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της «Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Κρήτης», Μιχάλης Κριτσωτάκης, δήλωσε τα εξής:

«Το νέο «γερμανικό φακέλωμα» που ζητά ο εντεταλμένος «υφυπουργός Ελλάδας» κ. Φούχτελ αποτελεί συνέχεια της μεθοδευμένης προσπάθειας προώθησης των γερμανικών συμφερόντων εις βάρος του ελληνικού λαού και της αύξησης της κερδοφορίας του γερμανικού κεφαλαίου.

Είναι πια απροκάλυπτη αλλά και προσβλητική απέναντι σε όλους τους αιρετούς, η παρέμβαση του κ. Φούχτελ στους ελληνικούς δήμους και περιφέρειες, παρέμβαση που εγείρει σοβαρότατα ερωτηματικά τόσο για το που θα φτάσουν αυτές οι «παρεμβάσεις» όσο και για την αδράνεια και την υποτέλεια της κυβέρνησης.

Έχουμε καταγγείλει επανειλημμένα τις παρεμβάσεις του κ. Φούχτελ και την προσπάθεια δρομολόγησης της πλήρους επιτήρησης και κηδεμόνευσης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και αγωνιζόμαστε με κάθε τρόπο ενάντια στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.

Δεν μπορούμε όμως να μην αναρωτηθούμε ποιες είναι οι αντιδράσεις όλων όσοι τόσο καιρό προωθούσαν τη δήθεν «ελληνογερμανική φιλία» και διοργάνωναν φιέστες με τον κ. Φούχτελ και πως ακριβώς όλοι αυτοί θα υπερασπιστούν πια τους πολίτες, τις δημόσιες δομές και τα κοινωνικά αγαθά, την ανεξαρτησία της Τ.Α.;»

Διαφήμιση
Διαφήμιση