HomeΚΡΗΤΗΣυνάντηση Δημάρχου Ηρακλείου με τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Συνάντηση Δημάρχου Ηρακλείου με τη Διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Βασίλη Λαμπρινό πραγματοποίησαν σήμερα τα μέλη της Διοίκησης του Ερασιτέχνη ΟΦΗ παρουσία και του Αντιδημάρχου Αθλητισμού κ. Κώστα Βαρδαβά.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου κ. Γιάννης Δανδάλης , οι Αντιπρόεδροι κ. Π. Αντωνακάκης, Β. Κλάδος, ο Ταμίας κ. Κ. Βαρβεράκης και τα μέλη Α. Κοτσιφάκης, Ν. Διαλυνάς, Γ. Μανιουδάκης και Στ. Δεληγιαννάκης ευχήθηκαν στο Δήμαρχο καλή θητεία και επιτυχία στα καθήκοντά του.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εξέφρασαν στο Δήμαρχο την επιθυμία τόσο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ όσο και των φιλάθλων της ομάδας, για τη δημιουργία νέου Γηπέδου σε έκταση ιδιοκτησίας του Δήμου Ηρακλείου στη περιοχή του Σκαφιδαρά, που συνορεύει με το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Ο Δήμαρχος αφού τόνισε ότι ο Δήμος Ηρακλείου είναι αρωγός σε όλα τα σωματεία της πόλης που βοηθούν στην ανάπτυξη του Αθλητισμού, εμφανίστηκε θετικός στο διάλογο και τη συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου για την εξέταση του αιτήματος.

«Η Δημοτική αρχή δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην έννοια του αθλητισμού στην πόλη», επεσήμανε ο κ. Λαμπρινός, ενώ υπάρχει και δυνατότητα με τις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις και υποδομές που διαθέτει να φιλοξενεί και μεγάλα αθλητικά γεγονότα παγκόσμιας εμβέλειας.

LAMPRINOS ER.OFH

Διαφήμιση
Διαφήμιση