HomeΚΡΗΤΗΣτο επίκεντρο της Υπηρεσίας Καθαριότητας οι κάδοι απορριμμάτων

Στο επίκεντρο της Υπηρεσίας Καθαριότητας οι κάδοι απορριμμάτων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με αλλαγές στις θέσεις αλλά και αντικαταστάσεις των φθαρμένων κάδων απορριμμάτων ξεκίνησε η Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου τις παρεμβάσεις της στην πόλη της Ιεράπετρας.

Προκειμένου να αντιμετωπιστεί το μεγάλο πρόβλημα που δημιουργείται σε πολλά σημεία της πόλης και η αισθητική ρύπανση που προκαλείται από τους ανοικτούς και εκτεθειμένους κάδους, η υπηρεσία προβαίνει σταδιακά στην αλλαγή θέσεων και  στην αλλαγή του τρόπου τοποθέτησής τους, καθώς επίσης και στην αντικατάσταση και τον καθαρισμό τους.

Ήδη έχουν τοποθετηθεί νέοι κάδοι σε νέα θέση στο χώρο πίσω από το Λιμεναρχείο, στο χώρο του 1ου Δημοτικού στην Κάτω Μερά και στο χώρο που γίνεται η συγκέντρωση των απορριμμάτων από τα καταστήματα εστίασης παραπλεύρως του δημαρχείου, ενώ αναμένεται αυτό να επεκταθεί σε όλη την πόλη.

Όπως δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, κ. Πανταζής «στόχος είναι οι κάδοι απορριμμάτων στην Ιεράπετρα να πάψουν να αποτελούν εστία μόλυνσης και αισθητικής ρύπανσης. Άμεση προτεραιότητα είναι η τοποθέτησή τους στα κατάλληλα σημεία και παράλληλα ο συχνός καθαρισμός τους, προκειμένου να αποκατασταθεί η εικόνα της πόλης και να αλλάξει όψη το αστικό κέντρο. Για τους λόγους αυτούς στο εξής τα καπάκια σε όλους τους κάδους  απορριμμάτων θα πρέπει να παραμένουν κλειστά και σε καμία περίπτωση απορρίμματα δεν θα πρέπει να πέφτουν έξω από τους κάδους»

Διαφήμιση
Διαφήμιση