HomeΚΡΗΤΗΠροσποιήθηκαν τους αστυνομικούς για να κλέψουν

Προσποιήθηκαν τους αστυνομικούς για να κλέψουν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα δοκιμασμένο κόλπο σκέφτηκαν τρία άτομα από το Ρέθυμνο για να κλέψουν.

Πιο συγκεκριμένα οι τρεις νεαροί αφού προσποιήθηκαν τους αστυνομικούς, πήγαν σε σπίτι Αφγανών και με την πρόφαση της έρευνας άρχισαν να ψάχνουν το μέρος και αφού δεν βρήκαν τίποτα έφυγαν παίρνοντας τα κινητά των αλλοδαπών.

Όμως επειδή ο θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπά και τον νοικοκύρη, η πράξη τους έγινε αντιλπτή από τους αστυνομικούς οι οποίοι και τους συνέλαβαν λίγη ώρα αργότερα.

Οι τρεις νεαροί ηλικίας 23, 21 και 20 ετών θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα.

Το σχετικό αστυνομικό δελτίο

Συνελήφθησαν, χθες (03.09.2014), το απόγευμα στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, τρείς ημεδαποί ηλικίας 23, 21 και 20 ετών, κατηγορούμενοι για ληστεία σε βάρος τριών αλλοδαπών υπηκόων Αφγανιστάν. Επιπλέον, σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για διακριμένες περιπτώσεις φθοράς και αντιποίηση αρχής.

Ειδικότερα, χθες (07.08.2014) το πρωί στο Ρέθυμνο, οι ανωτέρω συλληφθέντες, δρώντας από κοινού, εισήλθαν στην οικία των αλλοδαπών υπηκόων Αφγανιστάν, ισχυριζόμενοι πως είναι αστυνομικοί και με τη χρήση σωματικής βίας ακινητοποίησαν τους αλλοδαπούς, αφαιρώντας τους στη συνέχεια δύο (2) κινητά τηλέφωνα.

Από τη διενεργηθείσα προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, προέκυψε ότι τις προαναφερόμενες πράξεις τελέστηκαν από τους ανωτέρω τρεις (3) ημεδαπούς, οι οποίοι αναζητήθηκαν, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, ενώ η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση