HomeΕΚΛΟΓΕΣΣέγκος: «Πετύχαμε πολλά, μπορούμε περισσότερα για έναν Δήμο Χερσονήσου σύγχρονο, ανθρώπινο, ανταγωνιστικό»

Σέγκος: «Πετύχαμε πολλά, μπορούμε περισσότερα για έναν Δήμο Χερσονήσου σύγχρονο, ανθρώπινο, ανταγωνιστικό»

«Σύμπραξη Ενεργών Πολιτών Δήμου Χερσονήσου»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μήνυμα νίκης στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές για τον Δήμο Χερσονήσου έστειλαν ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Γιάννης Σέγκος και οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Σύμπραξη Ενεργών Πολιτών Δήμου Χερσονήσου», στο πλαίσιο συνάντησης κατά τη διάρκεια της οποίας τέθηκε επί τάπητος ο στρατηγικός σχεδιασμός και οι προγραμματικές θέσεις της παράταξης.

Ο κ. Σέγκος ευχαρίστησε όλους του υποψηφίους του συνδυασμού για την ανταπόκρισή τους στον κοινό αγώνα και το κοινό όραμα για τον Δήμο Χερσονήσου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χερσονήσου δήλωσε περήφανος για τη σύνθεση του συνδυασμού, τις ουσιαστικές προτάσεις και τα έργα που θα σηματοδοτήσουν μία νέα εποχή για τον Δήμο και την κοινή αντίληψη των για τις ανάγκες και τις προκλήσεις του μέλλοντος.

«Συνεχίζουμε σε κλίμα ενότητας και αισιοδοξίας για να υπηρετήσουμε τον τόπο μας. Με περηφάνια, 204 άνδρες και γυναίκες, ενώνουμε δυνάμεις για έναν δήμο πρότυπο», επεσήμανε ο κ. Σέγκος ο οποίος ενημέρωσε για το σημαντικό έργο που έχει υλοποιήσει η δημοτική αρχή τα τελευταία 4 χρόνια επισημαίνοντας : «Πετύχαμε πολλά, μπορούμε περισσότερα για μία νέα δημιουργική περίοδο ώστε να συνεχίσουμε τις παρεμβάσεις που ξεκινήσαμε και σταδιακά μετασχηματίζουν τον τόπο μας σε έναν Δήμο σύγχρονο, ανθρώπινο και ανταγωνιστικό».

synantisi-sybraxi-energon-politon-dimou-chersonisou-4

Για την αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου Χερσονήσου ο κ. Σέγκος τόνισε : «Οι δυνατότητες του Δήμου Χερσονήσου τον θέλουν πρωταγωνιστή σε κεντρικό επίπεδο στην Κρήτη, στη χώρα μας και στην Ευρώπη. Είναι ένας τόπος μοναδικός, με ισχυρή και πολύπλευρη αναπτυξιακή δυναμική. Υπηρετώντας τις αξίες της αειφορίας και της ισόρροπης ανάπτυξης, απαντάμε σήμερα στις προκλήσεις του μέλλοντος. Η σύγχρονη και αποτελεσματική διαχείριση της καθημερινότητας είναι σε απόλυτη και ταυτόχρονη προτεραιότητα με τον αναπτυξιακό σχεδιασμό και την υλοποίηση του. Η αυξανόμενη οικιστική ανάπτυξη του Δήμου απαιτεί Σχέδια Πόλης, νέες εγκαταστάσεις και δίκτυα, νέες υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση των δημοτών. Προς αυτή την κατεύθυνση την προηγούμενη τετραετία υλοποιήσαμε οραματικές παρεμβάσεις που δεν είχαν γίνει για δεκαετίες στον τόπο μας ενώ παράλληλα, με στοχευμένο στρατηγικό σχέδιο,  εξασφαλίστηκαν χρηματοδοτήσεις για έργα που θα σηματοδοτήσουν μία νέα εποχή για το Δήμο Χερσονήσου».

synantisi-sybraxi-energon-politon-dimou-chersonisou-3

Για την αναπτυξιακή προοπτική του νησιού είπε χαρακτηριστικά, ότι «η Κρήτη εισέρχεται στην νέα εποχή με αξιώσεις», προσθέτοντας πως «για την Περιφέρεια Κρήτης οι συνθήκες είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές, καθώς βάλαμε το νησί σε μία πορεία μετασχηματισμού και έως το 2030 θα έχουν ολοκληρωθεί τα μεγάλα έργα και οι παρεμβάσεις που διεκδικήσαμε με επιτυχία».

synantisi-sybraxi-energon-politon-dimou-chersonisou-1

Απευθυνόμενος στους πολίτες της Κρήτης, ζήτησε την στήριξή τους, λέγοντας, ότι «όλοι εμείς, οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες του συνδυασμού μας, ζητάμε τη δική σας στήριξη και εμπιστοσύνη», προσθέτοντας: «Όπως και την προηγούμενη περίοδο έτσι και τώρα, κινούμαστε με βάση ένα κοινά αποδεκτό σχέδιο που συσπειρώνει ευρύτερες πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις , οι οποίες συναντιούνται σε κρίσιμα σημεία επαφής: το καλό της Κρήτης, τη διασφάλιση του μέλλοντος των νέων, την επίτευξη μιας αναπτυξιακής κοινωνικής και περιβαλλοντικής ισορροπίας».

Στο κλείσιμο της σύντομης ομιλίας του ο Σταύρος Αρναουτάκης, υπογράμμισε: «Προχωράμε πάνω σε στέρεες βάσεις, διατηρώντας το ισχυρό αναπτυξιακό μας αποτύπωμα, συνεχίζουμε όλοι μαζί. Πορευόμαστε ενωμένοι, έχουμε βρει ένα κοινό τόπο συνεννόησης και συνεργασίας στο πλαίσιο του Συγκρητισμού, για πρόοδο με κοινωνική δικαιοσύνη για όλους. Παρεμβαίνουμε στα κέντρα λήψης αποφάσεων, πολλαπλασιάζουμε τη δυναμική των διεκδικήσεών μας. Γιατί η Κρήτη είναι τόπος και τρόπος να ζεις. Για την Κρήτη μας και τους ανθρώπους της, συνεχίζουμε».

Διαφήμιση
Διαφήμιση