HomeΚΡΗΤΗΟι κρητικές αξίες αναδεικνύονται στο καφεπαντοπωλείο «Δίπολο»

Οι κρητικές αξίες αναδεικνύονται στο καφεπαντοπωλείο «Δίπολο»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα καινούργιο κατάστημα εστίασης έχει ανοίξει τις πόρτες του στο κέντρο της πόλης και από την πρώτη στιγμή έχει κερδίσει τις εντυπώσεις των Ηρακλειωτών και όχι μόνο.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο εγχείρημα με ποιοτικά χαρακτηριστικά και φιλοσοφία που στηρίζει και αναδεικνύει Κρητικές Αξίες (Cretan Values)

Το όνομα αυτού Καφεπαντοπωλείο Δίπολο.

Ότι και να σας πούμε όμως για το δίπολο είναι λίγο για αυτό και σας προτείνουμε να το επισκεφθείτε όπως έγινε και με εμάς.

Για να σας προετοιμάσουμε όμως  λίγο σας  μεταφέρουμε την φιλοσοφία του Καφεπαντοπωλείου Δίπολο όπως είναι στην ιστοσελίδα του www.cretanvalues.gr

Η πρώτη δραστηριότητα του cretanvalues παίρνει σάρκα και οστά.

Tο πρώτο παραδοσιακό  Καφεπαντοπωλείο προσαρμοσμένο στο σήμερα, με κεντρική φιλοσοφία “τα άριστα επιλεγμένα προϊόντα και γεύσεις της Κρήτης”

Μνήμες από τα παλιά τα χρόνια … τότε που στα χωριά μας μία απλή καθημερινή επίσκεψη στο καφεπαντοπωλείο της γειτονιάς ήταν μία ξεχωριστή εμπειρία, με τα αγνά Κρητικά προϊόντα να έχουν πάντα τον πρώτο λόγο, μέσα σε ένα πολύ φιλόξενο, φιλικό και παραδοσιακό περιβάλλον.

Αυτή η μαγική εικόνα φιλοξενίας και γεύσης, μέσα από τις  μνήμες και εμπειρίες πολλών χρόνων, αλλά και η απώλεια του μικτού χαρακτήρα των παραδοσιακών καφεπαντοπωλείων τα τελευταία χρόνια, μας έκαναν να αναπολήσουμε και να δημιουργήσουμε το “Δίπολο”, το πρώτο παραδοσιακό  Καφεπαντοπωλείο της Κρήτης.

Η φιλοσοφία του ξεκινάει από την ονομασία του, η οποία συμβολίζει το μικτό κατάστημα ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ- ΚΑΦΕΝΕΙΟ, με προϊόντα προς πώληση στο παντοπωλείο, τα οποία είναι και η βάση για τη παραγωγή των εδεσμάτων που προσφέρονται στο παραδοσιακό καφενείο μας.

Ακόμα συμβολίζει τη σχέση του ΧΘΕΣ με το ΣΗΜΕΡΑ, ακολουθώντας την εξέλιξη χωρίς να χάνει την ταυτότητα του.

Τα αγνά Κρητικά προϊόντα που για αιώνες είναι η βάση της Κρητικής διατροφής, μπορούν να αποτελέσουν τις άριστες επιλογές του σύγχρονου καταναλωτή, τόσο από πλευράς υγιεινής διατροφής, ανακόπτοντας τις ανθυγιεινές διατροφικές συνήθειες των σύγχρονων ανθρώπων των τελευταίων χρόνων, όσο και να είναι η βάση για μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες που προσφέρει ο τόπος μας.

Το παντοπωλείο μας διαθέτει προϊόντα που επιλέγονται με τα αυστηρότερα ποιοτικά κριτήρια από όλες της περιοχές της Κρήτης, βασισμένα στη φιλοσοφία του “cretanvalues”.

DIPOLO 2 DIPOLO 3 DIPOLO 4