HomeHL-9Διακοπές ρεύματος: Δείτε πότε και πού θα κοπεί το ρεύμα την προσεχή βδομάδα

Διακοπές ρεύματος: Δείτε πότε και πού θα κοπεί το ρεύμα την προσεχή βδομάδα

Για εργασίες στο δίκτυο της ΔΕΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αρκετές αναμένεται να είναι από σήμερα και καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας οι διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση.

Κυριακή 20 Αυγούστου:

Από τις 5.30 έως τις 7.30 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στις περιοχές Κορώνη Μαγαρά, εκκλησίας Αγ.Ιωάννη Ελεήμονα, δεξαμενής Μασταμπά, Αναπηρικών, Χρυσοβαλάντου, Σώπατα, Αριφάκη Μετόχι.Στο Κορακοβούνι στην περιοχή της επιχείρησης Φοινίτση, στην πλατεία Σινάνη, στην περιοχή του πρώην εργ.Βαθυπέτρου, στο Ατσαλένιο στην περιοχή του γηπέδου ΠΟΑ και της πρώην ταβέρνας Κουνέλια.Στις οδούς Ηρακλή μετά παρόδων, Λ.Παπαναστασίου από την Λ.Κνωσού έως τέρμα προς το Αριφάκι μετόχι μετά παρόδων, Ούλαφ Πάλμε από την οδό Εθνομαρτύρων έως την οδό Ευμαθίου μετά παρόδων Επίσης στις οδούς Παπαπέτρου Γαβαλά και Εθνομαρτύρων μετά παρόδων και στις περιοχές των επιχειρήσεων s.m. Bασιλόπουλου στην οδό Πετρακογιώργη, s.m.Χαλκιαδάκη στην οδό Ηρακλή και σσκαπτικών Σαριδάκη στην οδό Ούλαφ Πάλμε.

Στις περιοχές Αγ.Ιωάννης, Αλατσάτα, Άνω και Κάτω Φορτέτσα, Βενιζελείου νοσοκομείου, Ανατολικό Τμήμα Αριφάκι μετόχι, Μεσαμπελιές Μπεντεβή, εργατικών κατοικιών Μπεντεβή, Κηπούπολης, Παν/μίου Κρήτης της Β’ ΔΟΥ .Επίσης στην οδό Ερυθραίας και στη Λ.Κνωσσού από την γέφυρα της εθνικής οδού έως το Βενιζέλειο νοσοκομείο μετά παρόδων.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στη λεωφόρο Ικάρου από το Πάρκο Νεολαίας έως τη λεωφ.Εθν.Αντιστάσεως.Επίσης στις οδούς Εφέσου από το Δημοτικό Θέατρο μέχρι την οδό Αρχιμήδους, Τίτου Γεωργιάδου από τη λεωφόρο Ικάρου μέχρι την οδό Αρχιμήδους και στην οδό Ανθεμίου.

Δευτέρα 21 Αυγούστου:

Από τις 5.30 έως τις 7.30 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στο Γάζι στις περιοχές της εκκλησίας και του Δημ.σχολείου Αγ.Μαρίνας στο Τσαλικάκι, των επιχειρήσεων Σαριτσάμη, Αλεξανδρή, του s.m.Χαλκιαδάκη, του παιδικού σταθμού Παραμύθι, του μηχανουργείου Αρχιμήδη στην οδό Λύκτου, των επιχειρήσεων Τζωράκη, Κουβίδη, Κασαπάκη, Σημαιάκη, μάρμαρα Μαρκογιαννάκη, κέντρου διασκεδάσεως Άνοδος, μπαρ Κύθηρα και επιχείρησης Interplast.Στις περιοχές των εργατικών κατοικιών Γαζίου, των Αρωματικών φυτών, του Δημαρχείου Γαζίου, του Γυμνασίου – Λυκείου Γαζίου, της εκκλησίας του Αγ.Νικολάου στον κόμβο, στην έξοδο του Γαζίου, και στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στο Γάζι από την επιχείρηση Αλεξανδρή έως την εκκλησίας του Αγ.Νικολάου στον κόμβο, στην έξοδο του Γαζίου. Επίσης στη λ.Μενελάου Παρλαμά από την οδό Οδύσσειας έως την εκκλησία του Εσταυρωμένου, στην λ.Πανεπιστημίου

Από τις 8 έως τις 9 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στα χωριά Αγ.Μύρων και Πυργού.Στα αντλιοστάσια της ΔΕΥΑΗ στον Αγ.Μύρο και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στα χωριά Άνω και Κάτω Ασίτες.Στον οικισμό Νίσση, στην Ι.Μ.Γοργολαϊνη και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Από τις 9 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας: Γενικά στο χωριό Στόλοι.

Από τις 2 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στα χωριά Αγ.Μύρων και Πυργού.Στα αντλιοστάσια της ΔΕΥΑΗ στον Αγ.Μύρο και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Τρίτη 23 Αυγούστου:

Από τις 5.30 έως τις 7.30 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Τμηματικά στις περιοχές, Πρασσάς και Καρτερό στις περιοχές των αποθηκών Αεροπορίας, των κτιριακών εγαταστάσεων του TAGAN, και του εργοστασίου Φίλικα. Στο Κοκκίνη χάνι στις περιοχές του οικισμού Δασκάλων, και των επιχειρήσεων Ριτσόπουλου και Ασφαλτικής στις Γούρνες Πεδιάδος. Στο βιοτεχνικό πάρκο Ανώπολης, στα χωριά Αγ.Ρωμανός, Ελιά, Άνω & Κάτω Βάθεια, Ανώπολη, Σταμνοί, Επισκοπή, Αϊτάνια, Σκόπελα, Χοχλακιές, Σγουροκεφάλι, Καινούριο χωριό, Γάλιπε και Γαλίφα. Στο Δ.Μινώα Πεδιάδος στο χωριό Σμάρι και στις περιοχές της επιχειρήσεως Καλογεράκη και του ποιμνιοστασίου Παπαδάκη.Στις Ι.Μονές Αγκαράθου, Καλλέργη και Αγ.Ιωάννη καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών και περιοχών

Τετάρτη 23 Αυγούστου:

Από τις 5.30 έως τις 7.30 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στο Μέσα Κατσαμπά στις περιοχές του Αγροκηπείου και του σταθμού Γεωργικής Έρευνας. Στις περιοχές Αγ.Αικατερίνης, Πατελών, νεκροταφείου Πατελών, Παπατίτου μετόχι Αγ.Ιωάννη, Αλατσάτα Βενιζελείου νοσοκομείου, ανατολικό τμήμα Αριφάκι μετόχι, Μεσαμπελιές, Μπεντεβή και νοτιοανατολικό τμήμα εργατικών κατοικιών Μπεντεβή. Επίσης στις περιοχές Μακρύς τοίχος, Βλυχιά, Αρχαιοτήτων Κνωσσού, Αγ.Ειρήνης στα Σπήλια και Βιολογικού καθαρισμού Αρχανών.

Από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας: Στο χωριό Στόλους στη θέση Ρίζικες και στην περιοχή των αρδευτικών Ανδρεάδακη, Αποστολάκη και του ελαιουργείου Δασκαλάκη.

Πέμπτη 24 Αυγούστου:

Από τις 5.30 έως τις 7.30 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Τμηματικά στη Θέρισσο και στο Μασταμπά, στην περιοχή που περικλύεται από τη Λ.62 Μαρτύρων, την οδό Λεβήνου, τη Λ.Α.Παπανδρέου, την οδό Μελίνας Μερκούρη, την οδό Θ.Διακόνου, την οδό Γ.Γεωργιάδη, και την οδό Πυράνθου.Συμπεριλαμβανομένων των περιοχών κλινικής INTERCLINIC, Κρητικού φούρνου στη Λ.Μίνωος, σταδίου Ελευθερίας και της εκκλησίας Παναγίτσας στο Μασταμπά. Επίσης στο Μασταμπά στις περιοχές του 9ου Δημοτικού Σχολείου στην οδό Μπετεινάκη, του πάρκο στην οδό Παρασκευοπούλου, της κλινικής Αλεξανδράκη.Επίσης στη λ.Παπαναστασίου από την Λ.Κνωσσού έως το Αριφάκι μετόχι μετά παρόδων και στις οδούς Παρασκευοπούλου, Μελ.Πηγά, Σήφακα.

Από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας: Στο χωριό Αγ.Βαρβάρα, στην είσοδο του χωριού από το Ηράκλειο και στα χωριά Αγ.Θωμάς, Μεγ.Βρύση, Πηρουνιανά, Πρεβελιανά, Δούλι, Γέννα, Κόλενα, Λαράνι καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Γόρτυνας: Γενικά στο χωριό Αρδάχτια.

Παρασκευή 25 Αυγούστου:

Από τις 5.30 έως τις 7.30 το πρωί: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων: Στα χωριά Πατσίδες Άνω και Κάτω Αρχάνες, Αγ.Παντελεήμονας, Κουνάβοι και Καταλαγάρι.Επίσης στην περιοχή από Κόμες προς Πεζά, στην περιοχή του κέντρου Λαβύρινθος, του κάμπου Πεζών, του βιολογικού καθαρισμού Πεζών, του κέντρου του χωριού Πεζά, της ένωσης Πεζών πίσω από το νέο δημαρχείο και των ψυγείων της Ένωσης, του Κρητικού φούρνου έναντι του οινοποιείου Μίνως και του ελαιουργείου Πολιτάκη στις Αγ.Παρασκιές.Επισης στα χωριά Μελέσες, Καλονή, Αγ.Βασίλειος, Χουδέτσι, Παρθένι, Καρκαδιώτισσα, Μεταξοχώρι, Δαμάνια, Αρκάδι, Αμουργέλες, Αρμανώγεια, Χαράκι, Μελιδοχώρι, Τεφέλι, Αποσελέγειο, Πυράθι, Λιγόρτυνος, Πλακιώτισσα. Στις Μονές Αγ.Παϊσίου και Επανωσήφη καθώς και σ’όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση