HomeΚΡΗΤΗΟ Γ. Μαστοράκης συγχαίρει τους επιτυχόντες

Ο Γ. Μαστοράκης συγχαίρει τους επιτυχόντες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νέου δημάρχου Χερσονήσου, Γιάννη Μαστοράκη στους νέους επιτυχόντες:

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελληνίων εξετάσεων θέλω από καρδιάς να συγχαρώ όλους τους νέους και τις νέες για την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Ένας πολυετής κύκλος επίπονων προσπαθειών ολοκληρώθηκε με επιτυχία, ενώ παράλληλα ξεκινά μια νέα, γεμάτη αισιοδοξία, αλλά εξίσου δύσκολη πορεία. Οι κόποι σας επιβραβεύονται με τον καλύτερο τρόπο και κάνετε περήφανους την οικογένειά σας και τους δασκάλους σας που υποστήριξαν ακούραστα και μεθοδικά την προσπάθειά σας. Εύχομαι καλή δύναμη και αντοχή στις οικογένειες των νέων φοιτητών για να μπορέσουν να συνεχίσουν να σας στηρίζουν στη διάρκεια των σπουδών σας.

Προσωπικά εύχομαι αυτή η επιτυχία να είναι μόνο η αφετηρία για ένα λαμπρό μέλλον, τόσο για την προσωπική σας ευημερία όσο και για τη χώρα μας που τώρα, περισσότερο από ποτέ, χρειάζεται την πολλά υποσχόμενη νεολαία της για να βελτιωθεί η κατάσταση σε όλους τους τομείς. Θα ήθελα όμως να απευθυνθώ και στα παιδιά εκείνα που δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα: ανασυγκροτήστε τις δυνάμεις σας και συνεχίστε με σκληρή δουλειά, υπομονή και αφοσίωση στην επίτευξη των στόχων σας, όποιοι κι αν είναι αυτοί. Η επαγγελματική και προσωπική καταξίωση, τα όνειρα σας, δεν εξαρτώνται από τις πανελλήνιες εξετάσεις, δεν είναι μονόδρομος. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο και, άλλωστε, μόνοι μας δημιουργούμε τις ευκαιρίες και τις επιθυμητές εξελίξεις για πρόοδο.

Σας διαβεβαιώνω ότι ως Δήμαρχος – και ως γονιός που βρίσκεται δίπλα στις αγωνίες και στα προβλήματα των παιδιών μας, θεωρώ υποχρέωσή μου τη διασφάλιση των καλύτερων δυνατών προϋποθέσεων για να υπάρξει προοπτική στην ακαδημαϊκή, κοινωνική και επαγγελματική τους διαδρομή.

Καλή δύναμη σε όλους!

Ο Δήμαρχος Χερσονήσου,

Γιάννης Μαστοράκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση