HomeΚΡΗΤΗΠου και πότε θα κοπεί το ρεύμα στην Κρήτη

Που και πότε θα κοπεί το ρεύμα στην Κρήτη

Διαφήμιση

Διακοπές ρεύματος για την επόμενη εβδομάδα έχει προγραμματίσει η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. που πρόκειται να εκτελέσει έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!

Νομός Ηρακλείου

Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου

5:30 – 7:30 Στο Δ.Μαλεβιζίου ,στο Τσαλικάκι,στις περιοχές των επιχειρήσεων Σαριτσάμη, Κουβίδη, Κρέτα πακ, Κασαπάκη, Αλεξανδρή, του s.m.Χαλκιαδάκη, των εργατικών κατοικιών Γαζίου, των Αρωματικών φυτών, και του Δημαρχείου Γαζίου. Επίσης στην περιοχή Αγ.Μαρίνα στο Τσαλικάκι.

Στη Γιόφυρο στην λ.Μενελάου Παρλαμά από οδό Οδύσσειας έως την εκκλησία του Εσταυρωμένου. Στην λ.Πανεπιστημίου από τον κόμβο της ε.ο.Ηρακλείου – Μοιρών έως το ΠΑΓΝΗ.Επίσης στις περιοχές Αγ.Θεόδωροι, της επιχείρησης ΜΑΚΡΟ, της ταβέρνας Ρούσου και του περιπτέρου Γουρνιανάκη.

8:00 – 11:00  Στο Δήμο Χερσονήσσου στο Καινούργιο Χωριό στην περιοχή της νεοανεγειρόμενης οικίας Μπαρμπούτη Γ.

8:00 – 12:00  Στο Δήμο Χερσονήσσου στο Σαραντάρι στην περιοχή πλησίον του S\M Παπουτσάκη

8:00 – 14:00 Στο Δήμο Μαλεβυζίου στα Άνω Καλλέσα νότια του χωριού στην περιοχή του κέντρου ειδικών παιδιών “Δικαίωμα στη Ζωή”

11:00 – 13:00  Στο Δήμο Χερσονήσσου στο Σγουροκεφάλι στην περιοχή της πλατείας του χωριού

12:00 – 15:00  Στο Δήμο Χερσονήσσου στο Κοκκίνι Χάνι στην περιοχή του κόμβου της Εθνικής Οδού προς Κοκκίνι Χάνι και Ανώπολη και στις Γούβες στην περιοχή του δρόμου προς το Πεδίο Βολής στη θέση Άσπρουγας  .

Στο Δήμο Ηρακλείου στο Ηράκλειο στον Άγιο Ιωάννη στην οδό Ερυθραίας από Αθηνών εως Ηγουμενίτσας μετα παρόδων

13:00 – 14:00  Στο Δήμο Χερσονήσσου στο Κοκκίνι Χάνι στις περιοχές του ξενοδοχείου ΚΑΜΑΡΙ και της πρώην ταβέρνας ΜΠΑΞΕ

13:00 – 15:00 Στο Δήμο Μαλεβυζίου στην Αγία Πελαγία στην περιοχή της Εθνικής Οδού στην πρώτη διακλάδωση από Ηράκλειο προς Αγία Πελαγία.

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου

5:30 – 7:30 Στο Δ.Ηρακλείου, στις περιοχές Αγ.Ιωάννης, Αλατσάτα, Άνω και Κάτω Φορτέτσα, Βενιζελείου νοσοκομείου, ανατολικό τμήμα Αριφάκι μετόχι, Μεσαμπελιές Μπεντεβή, εργατικών κατοικιών Μπεντεβή, Κηπούπολης, Παν/μίου Κρήτης, Β’ ΔΟΥ .Επίσης στην οδό Ερυθραίας και στη Λ.Κνωσσού από την γέφυρα της εθνικής οδού έως το Βενιζέλειο νοσοκομείο μετά παρόδων.

8:00 – 11:00  Στο Δήμο Βιάννου στα χωριά Μέση, Κάτω Βιάννος, Περβόλα, Χόνδρος, Κερατόκαμπος, Καστρί, Καψάλοι, Δέρματος, Αφρατί, Έμπαρος, Ξενιάκο, Μηλιαράδο, Θωμαδιανό, Κατοφύγι καθώς και σ’ όλες τις επιχειρήσεις, Φ\Β Πάρκα και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών

8:00 – 15:00 Στο δήμο Βιάννου στα χωρία Άνω Βιάννος και Λουτράκι Βιάννου

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου

5:30 – 7:30  Στις περιοχές Μέσα Κατσαμπάς, Παπατίτου μετόχι, Άνω Φορτέτσα, Σώπατα, , σκαπτικών Σαριδάκη, εκκλησίας Παλαιοημερολογίτισσας στην οδό Ανθέων, Χρυσοβαλάντου και νοτιοδυτικό τμήμα Αριφάκι μετόχι .Στις περιοχές ξυλουργείου Νταγιάση στη Φορτέτσα, Μαραθίτη, Σιλάμου, Βασιλειών και Αγ.Βλάση.Επίσης στις περιοχές Μακρύς τοίχος, Βλυχιά, Αρχαιοτήτων Κνωσσού, Αγ.Ειρήνης στα Σπήλια και Βιολογικού καθαρισμού Αρχανών.

8:00 – 12:00 Στο Δήμο Ηρακλείου στο δρόμο προς Μαλάδες στην οδό Ειρήνης και Φιλίας από τις αποθήκες των S\M Αριάδνη εως και πριν τον Προφήτη Ηλία στην περιοχή του κονικλοτροφείου Κάββαλου συμπεριλαμβανομένων του χωριού Άγιος Σύλλας, Κάμπος Αγίου Σύλλα, οικισμός Ζερβού Μετόχι, οικισμός Φοινικιά καθώς και σ’ όλες τις επιχειρήσεις, Φ\Β Πάρκα και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών και περιοχών

8:00 – 15:00 Στο Δήμο Ηρακλείου στις Μαλάδες στις περιοχές του οικισμού Μαλαδών, του Κήπου των Αισθήσεων και του ξυλουργείου Νύκταρη.Επίσης στη Φοινικία στις περιοχές των βουστασίων Μιχελιδάκη, της επιχείρησης ΚΑΤΡΙΝ Α.Ε., των ελαιουργείων Φοινικιάς και των γεωτρήσεων Καλλέργη, Βαρδαλαχάκη, Βαλτζάκη, Κουδουμά και Κασσωτάκη

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου

5:30 – 7:30 Στον οικισμό Λινοπεραμάτων και στις περιοχές Αλμυρού, Σκαφιδαρά, αποθηκών ΔΕΗ, Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.Στην περιοχή ανατολικά του εργοστασίου της ΔΕΗ στα Λινοπεράματα και στην Αμμουδάρα, περιλαμβανομένων των ξενοδοχείων Creta Sun, Agapi Beach, Τζοάνου, Πετούση, Dolphin Bay, Appolonia, Ακτή Ζεύς, Παγωμένου, Κλινάκη και της επιχείρησης Τσαγκαράκη.

8:00 – 13:00 Στο Δήμο Μινώα – Πεδιάδος στα χωριά Γεράκι, Αρμάχα και Μαθιά

12:00 – 15:00 Στο Δήμο Ηρακλείου στο Ηράκλειο στο Καμαράκι στις οδούς Σαθά, Πολυχρονάκη, Πρεκατσούνη και Μπουνιαλή

Στο Δήμο Μινώα – Πεδιάδος στην Κασταμονίτσα στην περιοχή του ελαιουργείου Μανουσάκη και των εγκαταστάσεων του νέου βιολογικού καθαρισμού

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου

5:30 – 7:30 Στο Δ.Ηρακλείου στις περιοχές του οικισμού βόρεια των εγκαταστάσεων της ΔΕΗ στη Θέρισσο, στην περιοχή όπισθεν του καταστήματος JUMBO, του ζαχαροπλαστείου Μελλίρυτον στη Γιόφυρο, της περιοχής Βελόνι κάμπος, του 34ου Δημ.Σχολείου, της επιχειρήσεως LIDL στη Γιόφυρο.Επίσης στις οδούς Σβαϊστερ και Χριστομιχάλη Ξυλούρη μετά παρόδων έως τις σχολές ΟΑΕΔ.

8:00 – 11:00 Στο Δήμο Ηρακλείου στο Ηράκλειο στον Πόρο στις οδούς Νηρέως και Ζάκρου

11:00 – 14:00 Στο Δήμο Ηρακλείου στο Ηράκλειο στον Άγιο Ιωάννη στην οδό Δημαρά

12:00 – 15:00 Στο Δήμο Φαιστού στο Τυμπάκι στη θέση Μακρυμαλιανά στην περιοχή της γεώτρησης Μαρκουλάκη

14:00- 15:00 Στο Δήμο Ηρακλείου στις Βασιλειές στην περιοχή της οικίας Κατσαράκη Αντ.

Νομός Ρεθύμνου

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου

7:30 – 14:00 Βιραν Επισκοπή προς Ερφους, Ερφοι, Σκουλουφια, Ρουπες, Πικρης, Καψαλιανά

Διαφήμιση