HomeΚΡΗΤΗΒρήκαν την κρυψώνα του στο σπίτι του – Συνελήφθη ο 29χρονος πιστολέρο

Βρήκαν την κρυψώνα του στο σπίτι του – Συνελήφθη ο 29χρονος πιστολέρο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επί έναν ολόκληρο χρόνο κρυβόταν από τις αρχές ο 29χρονος πιστολέρο, που είχε αναστατώσει μία ολόκληρη περιοχή,  με τις αρχές να του περνάνε χειροπέδες.

Ο 29χρονος πριν ένα χρόνο περίπου είχε πάρει το όπλο του και είχε γαζώσει το σπίτι και το αυτοκίνητο συγγενών του για κτηματικές διαφορές στη Γέργερη. Μάλιστα, είχε τραυματίσει τον θείο του και τον ξάδερφό του και στη συνέχεια είχε γίνει καπνός.

Για όλο αυτό το διάστημα φύλαγε τα νώτα του πολύ προσεκτικά από τις αρχές οι οποίες είχαν χάσει τα ίχνη του. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα οι άνδρες της Ομάδος Ειδικών Αποστολών Κρήτης είχαν καταφέρει να τον εντοπίσουν και τον παρακολουθούσαν.

Ο 29χρονος είχε φτιάξει μία ειδική κρυψώνα για να αποφύγει την σύλληψή του γεγονός όμως που δεν τον βοήθησε σήμερα.

Όταν ο 29χρονος πιστολέρο σήμερα το πρωί επέστρεψε στο σπίτι του στη Γέργερη οι αρχές τον συνέλαβαν επί τόπου.

DSC_0488

Αναλυτικά το αστυνομικό δελτίο τύπου:

Συνελήφθη, σήμερα (30.082014) τις πρώτες πρωινές ώρες, σε δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Γόρτυνας, από αστυνομικούς της Ομάδας Ειδικών Αποστολών (Ο.Ε.Α.) Κρήτης, 29χρονος ημεδαπός.

Εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Α΄ Τμήματος Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, διότι διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας η οποία έλαβε χώρα την 11.09.2013 σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας (Δελτίο Τύπου 12.09.2013).

Ο ανωτέρω εντοπίστηκε εντός ειδικά διαμορφωμένου χώρου έντεχνα καλυμμένου, τον οποίο είχε κατασκευάσει προκειμένου αποφεύγει τη σύλληψη του, εντός της οικίας του. Σε έρευνα που ακλούθησε στην οικία του από αστυνομικούς της Ομάδας Ειδικών Αποστολών (Ο.Ε.Α.) Κρήτης, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ηρακλείου, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα (1) κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.

Διαφήμιση
Διαφήμιση