HomeHL-SportsΑυγενάκης: Η διοργάνωση των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων θα είναι άψογη

Αυγενάκης: Η διοργάνωση των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων θα είναι άψογη

«Αυτοί θα είναι οι καλύτεροι Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες της ιστορίας»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Η διοργάνωση θα είναι άψογη και όλοι τους (αθλητές, προπονητές, στελέχη, επισκέπτες) θα φύγουν με τις καλύτερες αναμνήσεις και εμπειρίες από τον τόπο μας, «πρεσβευτές» του στις χώρες τους» υπογράμμισε ο πρώην Υφυπουργός Αθλητισμού και υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, στη σημερινή συνάντηση της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων με την Οργανωτική Επιτροπή των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023», για τη αθλητική γιορτή της Μεσογείου στο Karteros Beach Sports Center σε 3 μήνες (9-16 Σεπρεμβρίου).

Στη συνάντηση διαπιστώθηκε για άλλη μία φορά η εξαιρετική πορεία προετοιμασίας της μεγάλης αθλητικής γιορτής με περισσότερους από 1.500 αθλητές και επιβεβαιώθηκε η κοινή πεποίθηση ό,τι το Ηράκλειο θα διοργανώσει τους καλύτερους Αγώνες της ιστορίας.
Το επιβεβαίωσε, άλλωστε και ο Ιταλός Πρόεδρος της ΔΕΜΑ Davide Tizzano, επισημαίνοντας ότι «είμαστε χαρούμενοι με τη δουλειά που έχει γίνει μέχρι τώρα. Ικανοποιημένοι από τις προετοιμασίες, από τις σύγχρονες εγκαταστάσεις, όπως το Karteros Beach Sports Center, όπου θα διεξαχθεί η πλειονότητα των αθλημάτων, από τις συνθήκες και τη διάθεση όλων. Είμαι σίγουρος ότι θα αυτοί θα είναι οι καλύτεροι Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες της ιστορίας».

Η σχετική ανάρτηση του κ. Αυγενάκη:

«3οι ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΠΑΡΑΚΤΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ «ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2023»

Στη συνάντηση της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων με την Οργανωτική Επιτροπή των 3ωνΜεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023», για τη σπουδαία διοργάνωση που θα φιλοξενήσουμε σε 3 μήνες (9-16 Σεπρεμβρίου).

Στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηρακλείου, μαζί με τον Δήμαρχο Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινό, τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου, Μενέλαο Μποκέα, τον Γενικό Γραμματέα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Μανώλη Κολυμπάδη και τον Πρόεδρο της Οργανωτικής μας Επιτροπής των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023», Νίκο Νταμπακάκη, καλωσορίσαμε θερμά τον Ιταλό Πρόεδρο της ΔΕΜΑ, Davide Tizzano, τον Πρόεδρο της Διεθνούς Συντονιστικής Επιτροπής «Ηράκλειο 2023», Λιβανέζο Στρατηγό Σουχέιλ Χουρί, τον Πρόεδρο της Επιτροπής Αθλητικού Προγράμματος Μεσογειακών Αγώνων, Τυνήσιο Mohamed Zeribi, καθώς και όλα τα υπόλοιπα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, που εκπροσωπούν αθλητικά τις 26 χώρες στη λεκάνη της Μεσογείου.

Στη συνάντηση τονίστηκε η εξαιρετική πορεία προετοιμασίας της μεγάλης αθλητικής γιορτής με περισσότερους από 1.500 αθλητές, παρουσιάστηκε το πλάνο διεξαγωγής των αγώνων, που επιμελήθηκε ο Εκτελεστικός Διευθυντής, Νίκος Προβιάς και επιβεβαιώθηκε η κοινή πεποίθηση ό,τι θα διοργανώσουμε στο Ηράκλειο τους καλύτερους Αγώνες της ιστορίας.

Το υπογράμμισε, άλλωστε και ο Πρόεδρος της ΔΕΜΑ επισημαίνοντας ότι «είμαστε χαρούμενοι με τη δουλειά που έχει γίνει μέχρι τώρα. Ικανοποιημένοι από τις προετοιμασίες, από τις σύγχρονες εγκαταστάσεις, όπως το Karteros Beach Sports Center, όπου θα διεξαχθεί η πλειονότητα των αθλημάτων, από τις συνθήκες και τη διάθεση όλων. Είμαι σίγουρος ότι θα αυτοί θα είναι οι καλύτεροι Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες της ιστορίας».

Δουλέψαμε και συνεχίζουμε να δουλεύουμε όλοι τις προσεχείς 90 ημέρες για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! Θέλουμε να τιμήσουμε τους φιλοξενούμενους μας, η διοργάνωση να είναι άψογη και όλοι τους (αθλητές, προπονητές, στελέχη, επισκέπτες) να φύγουν με τις καλύτερες αναμνήσεις και εμπειρίες από τον τόπο μας, «πρεσβευτές» του στις χώρες τους! Και θα το πετύχουμε, είμαι βέβαιος!».

Διαφήμιση
Διαφήμιση