HomeHL-TOPΣτον ανακριτή τα δύο αδέλφια που χτυπούσαν τον γιο και τη γυναίκα του ενός

Στον ανακριτή τα δύο αδέλφια που χτυπούσαν τον γιο και τη γυναίκα του ενός

Πότε απολογούνται-Τι διώξεις φέρουν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου αναμένεται να περάσουν τη Δευτέρα τα δύο αδέλφια που χτυπούσαν τον γιο και τη γυναίκα του ενός σε περιοχή του Πλατανιά Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost ο 43χρονος και 46χρονος από την Αλβανία οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα όπου τους άσκησε ποινικές διώξεις για ενδοοικογενειακή βία. Στη συνέχεια πήγαν στον ανακριτή όπου ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την Δευτέρα.

Υπενθυμίζεται πως όλα συνέβησαν προχθές το απόγευμα σε περιοχή του Πλατανιά Χανίων όταν ένας 43χρονος άρχισε να επιτίθεται στον 11χρονο γιο του ενώ δεν δίστασε να τον δείρει. Αμέσως μετά ο 43χρονος με την βοήθεια του 46χρονου αδερφού του απείλησε, επιτέθηκε και ξυλοκόπησε την σύζυγό του.

Μάλιστα, και οι δύο επιχείρησαν διά της βίας να βάλουν στο αμάξι τον 11χρονο και την σύζυγο. Σε αυτό το σημείο εμφανίζεται ένα περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. με τους αστυνομικούς να κάνουν την προγραμματισμένη περιπολία τους. Μόλις είδαν το συμβάν σταμάτησαν και έσωσαν την γυναίκα και το παιδί της ενώ συνέλαβαν τους δύο άνδρες.

Τι είπε η γυναίκα στους αστυνομικούς- «Μας χτυπούσαν όλη τη μέρα»

Με νοήματα αλλά και με χρήση της μετάφρασης της Google η γυναίκα περιέγραψε τα όσα βίωσε εκείνη την ημέρα στους αστυνομικούς που την βρήκαν.

Όπως αναφέρει για το περιστατικό αυτό σε ανάρτησή του ο  Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, Στέλιος Σεληνιωτάκης «τη γυναίκα την χτυπούσαν όλη την ημέρα, τόσο εκείνη όσο και το παιδί της».

Αναλυτικά η ανάρτηση

Άλλη μια βάρδια τελείωσε και σήμερα πριν από λίγο…άλλη μια βάρδια που ήρθε για να μου υπενθυμίσει γιατί αγαπάω αυτή τη δουλειά! Συγχαρητήρια στους μπαρήδες μου, που με την παρατηρητικότητά μας σήμερα το απόγευμα, εξιχνιάσαμε αδίκημα ενδοοικογενειακής βίας εν τω πράττεσθαι. Συγκεκριμένα σε χωριό της ενδοχώρας των Χανίων, περιπολώντας με την ομάδα μου, εντοπίσαμε ένα όχημα να κινείται ύποπτα και αποφασίσαμε να το ελέγξουμε. Το συγκεκριμένο όχημα ανέπτυξε ταχύτητα και δεν σταματούσε. Μετά από μερικά μέτρα με τα 2 περιπολικά μας οχήματα ακινητοποιήσαμε το ανωτέρω ύποπτο αυτοκίνητο. Μέσα σε αυτό επέβαιναν μια τριμελή οικογένεια αλλοδαπών και ένας ακόμα συγγενής τους. Τη στιγμή εκείνη η γυναίκα μας έδειξε με νοήματα, αλλά και με χρήση Google μετάφρασης από εμάς καθώς δεν μιλούσε ελληνικά, ότι την χτυπούσαν όλη την ημέρα, τόσο εκείνη όσο και το παιδί της και οι 2 αλλοδαποί άντρες, οι οποίοι και συνελήφθησαν. Η συνέχεια δόθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων και συγκεκριμένα στο Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας από την εξαίρετη Διοικητή Eleni Viglaki . Η παθούσα και το μικρό παιδάκι μας ευχαρίστησαν θερμά, καθώς βρεθήκαμε στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή, ενώ η ίδια όπως είπε χαρακτηριστικά, δεν μπορούσε να φανταστεί την εξέλιξη που θα είχε η σημερινή της δοκιμασία.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση