HomeΕΚΛΟΓΕΣΓόρτυνα – Νέα Εποχή: Εντυπωσιακή εκδήλωση από τον υποψήφιο δήμαρχο Θανάση Παπανικολάου

Γόρτυνα – Νέα Εποχή: Εντυπωσιακή εκδήλωση από τον υποψήφιο δήμαρχο Θανάση Παπανικολάου

Παρουσίασε την ιδρυτική διακήρυξη της παράταξής του, τις βασικές αρχές και το όραμά του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το σύνθημα για μια νέα εποχή στο Δήμο Γόρτυνας έδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Θανάσης Παπανικολάου, παρουσιάζοντας την Πέμπτη 8 Ιουνίου, την ιδρυτική διακήρυξη της παράταξής του, τις βασικές αρχές και το όραμά του για την περιοχή.

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα στην Αγία Βαρβάρα και παρουσία πολλών υποψηφίων που θα στελεχώσουν τον συνδυασμό για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, ο Πτέραρχος (Ι) ε.α. έδωσε μια και μόνο υπόσχεση: Να αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις, έντιμα και αποφασιστικά και μαζί με τους άξιους ενεργούς πολίτες που στέκονται στο πλευρό του, να οδηγήσουν τη Γόρτυνα στο δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου.

img_1002

Σύγχρονος δήμος, διαφάνεια και ισονομία

«Ο Δήμαρχος πρέπει να νοιάζεται  για το Δήμο  και τους δημότες, να δίνει πραγματικές λύσεις στα προβλήματα, να υπηρετεί  το Δήμο και όχι την προσωπική του ατζέντα. Να ακούει και να σέβεται την άλλη άποψη, να λειτουργεί συνθετικά, να εμπνέει και να εμπνέεται από τους συνεργάτες του. Στην ζωή μου έμαθα να μετατρέπω τα σχέδια σε έργο χειροπιαστό. Να διεκδικώ τις ευκαιρίες και να αξιοποιώ τις δυνατότητες», τόνισε ο κ. Θανάσης Παπανικολάου και συνέχισε:

«Με αυτά τα εφόδια, με αυτές τις αρχές, με αυτή την αντίληψη, σας ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου ως Δήμαρχος Γόρτυνας στις εκλογές του Οκτωβρίου 2023 και προσδοκώ να συνταχτείτε μαζί μου:

  • Για ένα σύγχρονο Δήμο με σοβαρή εκπροσώπηση
  • Για απόλυτη διαφάνεια και ισότιμη αντιμετώπιση των πολιτών.
  • Για σχεδιασμό και ουσιαστική αντιμετώπιση των προβλημάτων που μας απασχολούν».

Ανάπτυξη της Γόρτυνας, ευημερία των πολιτών

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο υποψήφιος δήμαρχος Γόρτυνας τόνισε με έμφαση: «Έχοντας πλήρη επίγνωση των δυσκολιών που θα αντιμετωπίσουμε, ζητώ την στήριξη απο όλους τους δημότες και τους καλώ να συσπειρωθούν και να δείξουν  εμπιστοσύνη στις ιδέες και τα οράματα των συνοδοιπόρων μου. Στόχος μας είναι η δημοτική μας παράταξη «Γόρτυνα Νέα Εποχή» να συμβάλει στη δημιουργία του καλύτερου δυνατού κοινωνικού και οικονομικού περιβάλλοντος προς όφελος των δημοτών, αντιμετωπίζοντας τα καθημερινά προβλήματα, δημιουργώντας σωστές υποδομές, κάνοντας τους κατάλληλους σχεδιασμούς και βάζοντας τους απαραίτητους στόχους ώστε η αγαπημένη μας Γόρτυνα να καλύψει το χαμένο έδαφος».

Σύμφωνα με τον, κ. Παπανικολάου, «προτεραιότητα μας η ανάπτυξη του Δήμου μας με τρόπο που να εξασφαλίζεται η ευημερία των κατοίκων του. Σκοπός μας να δουλέψουμε ομαδικά και να συγκεράσουμε διαφορετικές σκέψεις, αντιλήψεις και προτάσεις για να έρθει επιτέλους στη Γόρτυνα η “Νέα Εποχή”».

122

Δημοτική αρχή σε απραξία με έλλειψη σχεδιασμού

«Κάνοντας ένα απολογισμό δράσης της παρούσας δημοτικής αρχής θεωρούμε ότι αναλώνεται σε επικοινωνιακή προβολή και ασκεί μικροπολιτική προπαγάνδα και παραπληροφόρηση», ανέφερε ο κ. Παπανικολάου, ενώ όπως σημείωσε, «της καταλογίζουμε ουσιαστική απραξία, έλλειψη σχεδιασμού και κατακρίνουμε ενέργειες και αποφάσεις, που πλήττουν το κύρος και την βιωσιμότητα  του Δήμου μας. Υπάρχει έντονη ενόχληση με το πρωτοφανές φαινόμενο της  ιδιόρρυθμης διοίκησης, με έναν “κανονικό” και ΕΝΑ “εκπεσόντα εικονικό” Δήμαρχο ΌΠΟΥ ο εκπεσών διοικεί  από το 2019 μέχρι σήμερα  λαμβάνοντας  αποφάσεις για όλα τα κρίσιμα θέματα που αφορούν τον δήμο. Δε μπορούμε να σιωπήσουμε μπροστά σε φαινόμενα ευνοιοκρατίας και αδιαφάνειας».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Γόρτυνας, απευθυνόμενος προς τα μέλη και τους φίλους του συνδυασμού έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα, λέγοντας πως «έχουμε εντελώς αντίθετη άποψη. Πιστεύουμε στους πολλούς και όχι στον έναν, στη συλλογική προσπάθεια, τη συνέργεια και τη συνεργασία και απευθυνόμαστε σε όσους οραματίζονται ένα Δήμο με στρατηγική μακράς πνοής για την τοπική κοινωνία και οικονομία. Ο τόπος μας έχει ανάγκη μια καινούργια δραστήρια και άφθαρτη Δημοτική αρχή».

Μετά την ομιλία του, ο κ. Θανάσης Παπανικολάου ανακοίνωσε μεγάλο αριθμό υποψηφίων του συνδυασμού, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ακόμα και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προστέθηκαν υποψήφιοι στην παράταξη Γόρτυνα – Νέα Εποχή, ενδεικτικό του κλίματος ενθουσιασμού που υπήρχε ανάμεσα στους παρευρισκόμενους.

 

a1 a2 a3 a4

Ομιλίες – χαιρετισμοί

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, την οποία συντόνισε ο δημοσιογράφος Γιώργος Λαμπράκης, μίλησαν με θερμά λόγια για τον Θανάση Παπανικολάου, ο Αξιωματικός ε.α. της Πολεμικής Αεροπορίας, μετεωρολόγος, Γενικός Γραμματέας του δήμου Χερσονήσου και μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης», κ. Μιχάλης Καρακατσάνης και ο πρώην πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Τεχνικών Εταιρειών Δημοσίων Έργων κ. Ζαχαρίας Αθουσάκης.

Την Υποστήριξη της υποψηφιότητας Παπανικολάου για το δήμο Γόρτυνας εξέφρασε με χαιρετισμό που απέστειλε, ο ηρακλειώτης καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Δρ. Μιχάλης Χρηστάκης, Γενικός Γραμματέας δήμου Νέας Σμύρνης και πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης».

Διαφήμιση
Διαφήμιση