HomeHL-9Που και πότε θα κοπεί το ρεύμα στην Κρήτη

Που και πότε θα κοπεί το ρεύμα στην Κρήτη

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διακοπές ρεύματος για σήμερα έχει προγραμματίσει η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. στην Κρήτη που πρόκειται να εκτελέσει έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση.

Νομός Ηρακλείου

07:30-09:00 Στο Δ.Ηρακλείου, στον Αγ.Ιωάννη Χωστό και στη Φοινικιά στις περιοχές των επιχειρήσεων πρώην Καθέρη, ΚΤΕΟ Γιαννακάκη, κονικλοτροφείου Παπαδάκη, των επιχειρήσεων Break time, φούρνου Ριτσατάκη, επιχ.Τζαγκαράκη, επιχ.STAMA, Δροσουλάκη, συνεργείο Φραγκιαδουλάκη κια Χρυσοφάκη, και στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό σχολείο.Επίσης στην οδό Ειρήνης και Φιλίας από την εκκλησία του Αγ.Ιωάννη Χωστού έως το ζαχαροπλαστείο Κανάρια.

07:30-13:00 Στο Βενεράτο, στην έξοδο του χωριού προς Αυγενική, στην περιοχή της νεοανεγειρόμενης οικίας Μανωλακάκη.

07:30-15:00 Στον Αγ.Ιωάννη το Χωστό στην περιοχή του ζαχαροπλαστείου Χρονιάρη. (Κανάρια) και στις οδούς Μάνου Κατράκη από την οδό Αγ.Ιώαννη Χωστού μέχρι το κατάστημα ελαστικών Μαστρακούλη, Αγ.Ιωάννη Χωστού από την οδό Βεργίνας μέχρι την οδό Μ.Κατράκη και στην οδό Ειρήνης και Φιλίας από την οδό Αγ.Ιωάννη Χωστού μέχρι την οδό Γαύδου.και στην οδό Γαύδου.Στην περιοχή Τρεις Βαγιές, στις οδούς Ζεύξιδος, Αμπέλλου, Ροδαριάς, Αλευρά Γ., Μύρωνος, Ευφρονίου, Εζηκία, Παμφίλου, Παρασίου, Πολυγνώτου, Κρησίλα και Ηλίου Ηλία.Επίσης στις περιοχές της επιχείρησης Πικράκη στην οδό Μ.Κατράκη στη Φοινικιά, του Δασικού φοιτωρίου στην οδό Παν.Μαλεβή, γηπέδου ποδοσφαίρου LIDO και του αγροκτήματος των ΑΤΕΙ.

08:00-09:30 Στο Γάζι στο Μπιμπίκι μετόχι, στην περιοχή της διακλάδωσης προς Αγ.Μαρίνα και της ιδιοκτησίας Κουνενιδάκη.

11:00-15:00 Στο χωριό Προφ.Ηλίας του Δ.Ηρακλείου, στην περιοχή του πρατηρίου υγρών καυσόμων στην είσοδο του χωριού.

Στο νομό Λασιθίου

08:30-09:00 Όλη η περιοχή του Οροπεδίου Λασιθίου.

Στο νομό Ρεθύμνου

08:00-15:00 Στο δήμο Ρεθύμνου στην περιοχή Ατσιπόπουλου στις οδούς Νοτια Εθνικης Αντιστάσεων, Γιαμπουδάκη, Ι. Μονής Θυμιανής, Ι. Μονής Αρσανίου.

Νομός Χανίων

08:00-08:15 Στο δήμο Χανίων στις περιοχές Καμπάνι, Καλαθας, Χωραφακια, Τερσανας, Σταυρός

09:30-11:30 Στο δήμο Χανίων στις περιοχές Νεροκουρου (περιοχή Ελαιουργείου, Ανδρονικακη), σταθμός Γεωργικής Έρευνας ΚΕΓΕ, Γηροκομείο Λιονάκη, παροχή ΜΤ ΟΑΔΥΚ (Μεγάλα Χωράφια)

12:30-15:00 Στον δήμο Χανίων στις περιοχές Βαμβακόπουλο (περιοχή ΚΤΕΟ)

14:45-15:00 Στο δήμο Χανίων στις περιοχές Καμπάνι, Καλαθας, Χωραφακια, Τερσανας, Σταυρός

Διαφήμιση
Διαφήμιση