HomeHL-SportsΤα Σώματα Ασφαλείας πολύτιμοι αρωγοί στην διεξαγωγή των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023»

Τα Σώματα Ασφαλείας πολύτιμοι αρωγοί στην διεξαγωγή των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023»

Συνάντηση των εκπροσώπων των Σωμάτων Ασφαλείας με τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επιτυχημένη αθλητική διοργάνωση χωρίς την πολύτιμη συμβολή των ανθρώπων που υπηρετούν στα Σώματα Ασφαλείας δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί!

Τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023» αναγνωρίζουν το σημαντικό ρόλο των Σωμάτων Ασφαλείας ως προς της άρτια διεξαγωγή της διοργάνωσης τον προσεχή Σεπτέμβριο (9-16) και, στο πλαίσιο της σφυρηλάτησης μιας αγαστής συνεργασίας, πραγματοποίησαν συνάντηση την Παρασκευή 9 Ιουλίου, παρουσία του πρόεδρου της Επιτροπής Συντονισμού της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων Στρατηγού Σουχέιλ Χουρί και των υπόλοιπων στελεχών της αντιπροσωπείας.

Στη σύσκεψη μεταξύ της Οργανωτικής Επιτροπής με την Αστυνομία, την Τροχαία, την Πυροσβεστική, το Λιμενικό και το ΕΚΑΒ Ηρακλείου, ο κ. Χουρί ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των Σωμάτων Ασφαλείας και εξέφρασε τη ικανοποίησή του για τη στήριξη που παρέχουν στη διοργάνωση.

Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Νίκος Νταμπακάκης και ο εκτελεστικός διευθυντής Νίκος Προβιάς έθεσαν τις απαραίτητες προϋποθέσεις που θα ετοιμάσουν το έδαφος, ώστε πριν και κατά τη διάρκεια των Αγώνων να επιτευχθεί το ιδανικό αποτέλεσμα.

«Εφόσον δουλέψουμε όλοι μαζί, σαν μία ομάδα, η επιτυχία είναι σίγουρη και είμαι βέβαιος ότι αυτό θα συμβεί» τόνισε ο κ. Νταμπάκης.

Ο Διοικητής της Πυροσβεστικής, Μιχάλης Σεληνιωτάκης τόνισε ότι, αν και οι Αγώνες διεξάγονται κατά την αντιπυρική περίοδο, το Πυροσβεστικό Σώμα θα δώσει δυναμικό «παρών» και θα πράξει τα δέοντα.

Διαβεβαιώσεις για την ετοιμότητα της δικής του ομάδας έδωσαν ακόμα ο Διοικητής ΕΚΑΒ, Νίκος Γιαννακουδάκης και οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί η Επιτροπή Συντονισμού της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων στο Ηράκλειο για τον έλεγχο της προόδου των προετοιμασιών της πόλης ενόψει των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023».

Διαφήμιση
Διαφήμιση