HomeHL-TOPΣτην ψυχιατρική κλινική του ΠαΓΝΗ ο 36χρονος που μαχαίρωσε 14 φορές την αρραβωνιαστικιά του

Στην ψυχιατρική κλινική του ΠαΓΝΗ ο 36χρονος που μαχαίρωσε 14 φορές την αρραβωνιαστικιά του

Σε ειδικό θάλαμο και φρουρούμενος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την νοσηλεία του στην ψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου φρουρούμενος αποφάσισαν το μεσημέρι της Παρασκευής ανακρίτρια και εισαγγελέας για τον 36χρονο που μαχαίρωσε 14 φορές την αρραβωνιαστικιά του.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας μετέβησαν στο ΠαΓΝΗ όπου νοσηλεύεται ο 36χρονος προκειμένου να του πάρουν απολογία. Ο ίδιος όμως βρισκόταν σε ένα παραλήρημα αποδίδοντας την επίθεση σε βάρος της αρραβωνιαστικιάς του σε ανθρώπους που τον κατατρέχουν και θέλουν το κακό του.

Ο ίδιος δεν είναι σε θέση να καταλάβει τι ακριβώς έχει κάνει και την επόμενη εβδομάδα, μόλις ολοκληρωθούν οι εξετάσεις οι εισαγγελικές αρχές θα αποφασίσουν για την ποινική του μεταχείριση.
apopeira-anthropoktonias-hrakleio-3

Υπενθυμίζεται, όπως έχει γράψει ήδη το cretapost, ότι έχει κατατεθεί από τους συνηγόρους υπεράσπισης, αίτημα για τρίμηνη αναστολή της ποινικής διαδικασίας καθώς από την πρώτη στιγμή διαπίστωσαν πως υπάρχει κάποιο ψυχιατρικό πρόβλημα που πρέπει να διερευνηθεί.
apopeira-anthropoktonias-hrakleio
Το χρονικό

Όλα συνέβησαν όταν το ζευγάρι βρισκόταν στο σπίτι του στην περιοχή του Κορώνη Μαγάρα. Χωρίς να συμβεί τίποτε απολύτως και ενώ οι δυο τους κάθονταν στον καναπέ ο 36χρονος παίρνει ένα μαχαίρι από την κουζίνα και χτυπά με 14 μαχαιριές την 36χρονη.

Η άτυχη γυναίκα κατάφερε και βγήκε έξω από το σπίτι, μέσα στα αίματα, ζητώντας βοήθεια.

apopeira-anthropoktonias-hrakleio-4

Όταν ο 36χρονος είδε τη σύντροφό του μέσα στα αίματα, με το ίδιο μαχαίρι αυτοτραυματίσθηκε στην κοιλιά και προσπάθησε να βάλει φωτιά στο σπίτι.

Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τους τραυματίες και τους μετέφερε στο νοσοκομείο με συνοδεία αστυνομίας.

Την ίδια ώρα τη φωτιά που έβαλε ο 36χρονος κατάφεραν και έσβησαν οι γείτονες οπότε δεν χρειάστηκε η συνδρομή των δύο οχημάτων της Πυροσβεστικής που έφτασαν στο σημείο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση